14 Януари, 2022 10:10 1 049 2

Сагата с Борислав Цонев е към края си: Футболистът е пред трансфер в Украйна

  • борислав цонев-
  • футбол-
  • левски

Халфът се е разбрал с украинците и му предстои документално да се раздели с Левски до няколко дни и да мине медицински прегледи преди да подпише с новия му клуб

Сагата с Борислав Цонев е към края си: Футболистът е пред трансфер в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Цонев е пред трансфер в украинския Черноморец Одеса, а единственото условие е халфът да разтрогне настоящия си договор с Левски. Българският национал ще премине в Украйна със свободен трансфер.

Халфът се е разбрал с украинците и му предстои документално да се раздели с Левски до няколко дни и да мине медицински прегледи преди да подпише с новия му клуб, като вече е договорил личните си условия.

Договорът на играча с Левски изтичаше през лятото, а "сините" не му предложиха нов контракт. Сега му предстои да подпише с Черноморец за 3 сезона.

Преди няколко години Черноморец бе един от водещите отбори в Украйна и често играеше в групите на европейските клубни турнири. В един от сезоните дори бе в една група с Лудогорец в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    4 0 Отговор
    Жалко, успех Боби. Като фен няма как да не ми е болно за това, но все пак треньорът не е фен и се изискват резултати от него. Щом така е преценил.
  • 2 Тоя

    1 1 Отговор
    Колко с счупен, ма те си знаят!