14 Януари, 2022 12:17 4 654 3

Роналдо разкри до колко години иска да играе активен футбол

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Полагам големи грижи за тялото и ума ми

Роналдо разкри до колко години иска да играе активен футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо разкри, че иска да играе активен футбол до 42-годишна възраст. Португалецът навършва 37 в началото на следващия месец, но изглежда не планира да се отказва скоро.

„Чувствам се като на 30 години. Полагам големи грижи за тялото и ума ми. Нещо, което научих е, че след 33 години тялото ти може да ти служи добре, ако имаш нужда, но истинската битка е на психическо ниво, така поне вярвам“, каза Роналдо пред „ESPN“.

„Когато паднеш, трябва да имаш силите да се изправиш. Щастлив съм, искам да остана тук и да видя какво ще се случи. Искам да видя дали бих могъл да играя до 41 или 42 години, но най-важното е, че всекидневната ми цел е да се наслаждавам на момента“, сподели още португалският национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За жалост

    9 3 Отговор
    Меси и Роналдо не са същите футболисти. Годините в спорта са от значение.

    Коментиран от #3

  • 3 Това е

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "За жалост":

    съвсем естествено. Но разликата между Роналдо и меси е голяма. Роналдо спокойно може да вкарва по 20 на сезон, докато не съм сигурен, че Меси има голямо бъдеще на високо ниво, а е с 2,5 години по-млад.