Last news in Fakti

14 Януари, 2022 14:47 3 899 7

След спор с шеф в Левски: Петър Димитров подал оставка!

  • левски-
  • петър димитров-
  • футбол

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба

След спор с шеф в Левски: Петър Димитров подал оставка! - 1
Снимка:

Един от най-популярните привърженици на Левски - Петър Димитров по всяка вероятност ще напусне клуба.

Той е подал оставката си, а причината за това негово решение е било спор с изпълнителния директор Иво Ивков, твърди "Тема спорт".

Димитров изпълняваше функцията за връзка на клуба с феновете и наскоро дори проведе виртуална среша с част от тях, на която се обсъждаха различни теми, свързани със сините, както и за създаването на Сдружението на запалянковците, което в един момент да се превърне в собственик на Левски.

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба. В него се засягат четири основни посоки - футболен клуб. Запалянковци, ДЮШ, Ветерани.

На сбирката, която се проведе преди дни, присъстваха представители на Националния клуб на привържениците на Левски, "София Запад", "Ултрас Левски", Тръст "Синя България" и останалите фракции от столицата. Онлайн пък се включиха фен клубовете от страната. Димитров е запознал всички с програмата.

Сега не е ясно дали ще бъде назначен нов човек, който да е връзката с феновете, или може да се заложи на Даниел Боримиров, който има отлична комуникация с привържениците.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    12 5 Отговор
    Говежди драми като в турски сериал, семейство Раеви и сините джуджета!
  • 2 filo

    8 8 Отговор
    Това тъпо говедо бързо беше натирено.
  • 3 Жоро

    9 1 Отговор
    То докато Илианчето управлява Левски, така ще бъде

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    От небето се вижда , че Раева е борбена и упорита ами МЕНТЕТО кой го управлява.
  • 5 Дааааааааа

    3 2 Отговор
    Ееееее, как така привърженици собственици, а прането КОЙ, ще го простира????
    Народе????
    Още ли вярваш в Дядо Коледа и Снежанка и 7-те джуджета????
  • 6 СамоЛЕВСКИ

    0 0 Отговор
    Добра новина - още един фен на заплата ще остане извън месечните отчети за заплати! След като бяха изолирани организираните групи пиявици е ред да се спре с плащане към "известни фенове"...
  • 7 СОФИЯ ЗАПАД

    0 0 Отговор
    ИВКОВ МУ Е КАЗАЛ ЧЕ ЗАПЛАТА НЕ МОЖЕ ДА МУ ДАВА ЩОТО ТЕ СЕ РЕДЯТ НА ЯСЛАТА ВСИЧКИТЕ БРАВО НА ИВКОВ ТИЯ КАТО ТОЯ ФИШЕК ГИ ЧЕГЪРТАЙТЕ ЯКО ДА ХОДИ ПАДАР НА НЯКОЙ БУСТАН ПОКРАЙ БУЖУРИЩЕ