14 Януари, 2022 20:00 1 733 5

Левски най-накрая разкара Боби Цонев

  • борислав цонев-
  • левски

Договорът му е разтрогнат

Левски най-накрая разкара Боби Цонев - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски най-накрая намери начин, за да се освободи от заплатата на Борислав Цонев, като принуди футболиста да подпише споразумение за разтрогване по взимано съгласие.

Юношата на „сините“ се завърна през лятото на 2020 г., подписвайки се срещу заплата в размер на 15 хил. лв. на месец, с което се превърна в най-високоплатения играч на тима.

От няколко седмици обаче се твърдеше, че Наско Сираков и Мъри Стоилов извиват ръцете на халфа, за да си намали заплатата, но той и брат му отказваха упорито.

Сега се очаква Боби Цонев да премие в украинския Черноморец Одеса, ако слуховете се окажат верни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    9 1 Отговор
    Отбора на народа: най-накрая Левски разкара Боби Цонев......принуди го...да разтогне по взаимно съгласие...! В този клуб останаха ли левскари? Днес разкараха и шефа на Тръст синя България. Мъри и Раев са от хасковските села, на Иво Ивков баща му е от Перник..От всички там и то като деятел, само Емо Спасов е чист левскар. А всички момчета които разкараха, дефакто спасиха клуба от изчезване.
  • 2 ЛЕСКАР

    0 3 Отговор
    БРАВО НА МЪРИ ЧЕ МЕ ПОСЛУША ОЩЕ ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ДА РАЗКАРА ЦИГАНЕТАТА ЦОНЕВИ НЕ СТАВАТ ЗА ЛЕВСКИ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 така ли

    1 0 Отговор
    Той беше най-добър!...