16 Януари, 2022 21:15 1 416 10

Берое води преговори с Любослав Пенев

  • любо пенев-
  • любослав пенев-
  • берое-
  • футбол

Казусът при Колев обаче е, че той още се води предводител на отбора и би напуснал единствено, ако получи неустойката по своя договор със старозагорци

Берое води преговори с Любослав Пенев - 1
Снимка: БГНЕС

Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект, Берое е в сериозно търсене на нов треньор. Клубът под Аязмото иска да назначи нов наставник, след като цели да се раздели Петър Колев още от старта на подготовката, но шефовете на стараозагорци вече водят преговори не с кого да е, а с Любослав Пенев, съобщава Gong.bg.

Казусът при Колев обаче е, че той още се води предводител на отбора и би напуснал единствено, ако получи неустойката по своя договор със старозагорци.

Футболните директори в Стара Загора са амбицирани да доведат авторитетен треньор начело на Берое, а в този момент Пенев се явява точно такъв, след като няма ангажимент към друг клуб, след като се раздели официално с Царско село след края на есенната част от сезона в efbet Лига.

Реалността обаче е такава, че страните са в начален етап от преговорите си, а и не е сигурно дали Берое ще успее да увери Любослав Пенев и щаба му да поемат „зелените“ с оглед финансовия статут на клуба след сътресенията, които се случиха с шампиона от 1986-а година в последните няколко седмици.

Любослав Пенев има една титла на България като треньор в България – с Литекс през 2011-а година, а през миналата година Ел Голеадор триумфира с Купата на България с отбора на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 става

    9 3 Отговор
    ,ама Лубчо да кара на чорба/супа/ ....
  • 2 Стоян Александров

    9 3 Отговор
    Абе Вие добре ли сте бе ? Пената за да е тренер трябват милиярди да има Боруй. Без пари и играчи той на втория или третия мач сам ще избяга. Пенев без скъпи футболери отбор не прави.
  • 3 Bmw

    10 3 Отговор
    Те намериха кой да привличат.Най големия некадърник като футболист и почти като треньор.Какви скъпи селекций ще прави тоя паляк.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Хи хи хи

    7 2 Отговор
    Супата като една пчеличка,от цвят на цвят.......
  • 5 Лебедовата песен на ЛП беше паса за ЕК

    5 0 Отговор
    На ПДП 15 секунди преди последната свирка на съдията 17.11.1993 добре че не отиде в САЩ 1994 че там таратор няма ама времето беше жегаво
  • 6 бай Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bmw":

    Абе в Атлетико Мадррид беше най добрия една година гледал ли си го
  • 7 бай Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bmw":

    Абе в Атлетико Мадррид беше най добрия една година гледал ли си го
  • 8 ПЕНЕВ АКО СТАНЕ ТРЕНЕР ТАМ

    4 1 Отговор
    Ш А ВОДИ ТРЕНИРОВКИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА ОТ СОФИЯ.НЯМА ДА СТЪПИ В ТВА СЕЛО ТАМ...ТО ДОКЪТ ПРЕВКЛЮЧИШ НА ВТОРА С ЖИПА И СЕЛОТО СВЪРШИЛО......

    Коментиран от #10

  • 9 Бегай бе!

    1 2 Отговор
    Ама простотии пишете...
  • 10 Да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕНЕВ АКО СТАНЕ ТРЕНЕР ТАМ":

    Не е като нашето най-голямо село с милион селяни .