Last news in Fakti

17 Януари, 2022 10:25 971 3

ЦСКА тества ляв бек в Турция

  • цска-
  • футбол-
  • ляв бек-
  • проби

Става въпрос за млад футболист, най-вероятно колумбиец

ЦСКА тества ляв бек в Турция - 1
Снимка: cska.bg

Ляв бек кара проби в ЦСКА. Той е пристигнал на лагера на отбора в Турция в събота и вече е направил няколко тренировки с "червените". Името му не се съобщава. Става въпрос за млад футболист, най-вероятно колумбиец.

Идеята е той да бъде тестван в контролите, след което ще се вземе решение за бъдещето му. Очаква се футболистът да се появи в игра още в първата проверка, която е на 21 януари, петък. Тогава е предвиден сблъсък с полския Стал (Миелец).

Играчът е предложен на Стойчо Младенов, който трябва да прецени за него до края на месеца. Ако каращият проби бъде одобрен, той ще бъде алтернатива на Брадли Мазику.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boy.de

    1 0 Отговор
    Името му е класифицирана информация от най-висш порядък !
  • 2 Ореписвачи

    1 0 Отговор
    Журналистите стават смешни щом е на лагера в Турция как може да не знаят името??? Ааа пардом това не са журналусти а преписвачи.
  • 3 Мистерия

    1 0 Отговор
    Добре Ковачев как може Върджин ван Дайк още е в Холандия и журналистите да пишат, че ще е новият централен защитник на Левски а този мистичен Колумбиец е на лагера с ЦСКА София в Турцуя спи в същият хотел яде в същият ресторант играе на същото игрише и никой не знае как се казва????