Last news in Fakti

19 Януари, 2022 23:45 1 210 0

Нигерия и Египет си свършиха отлично работата в последния кръг на КАН

  • судан-
  • египет-
  • нигерия-
  • гвинея-бисау-
  • купа на африканските нации

Двете страни тепърва ще оправдават ролите си на фаворити

Нигерия и Египет успяха да се класират във фазата на елиминациите за Купата на африканските нации, след като заеха съответно първото и второто място в Група D от турнира.

„Суперорлите“ надиграха с 0:2 в последния си двубой тима на Гвинея-Бисау. Садик и Трост-Еконг вкараха двете попадения в мача през втората част.

За египтяните пък Абделмонем вкара единственото попадение във вратата на Судан, за да донесе трите точки за страната си.

Суданците междувременно се превърнаха в първия сигурен аутсайдер сред финиширалите на трето място отбори, защото те събраха само 1 точка в групите, а това е далеч от минималното, което би ги пратило във фазата на елиминациите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА