20 Януари, 2022 01:15 2 305 1

Магическо изпълнение на защитник спаси Интер от позор за Купата

  • интер-
  • емполи-
  • купа на италия

Андреа Ранокия вкара може би най-красивото попадение в кариерата си

Магическо изпълнение на защитник спаси Интер от позор  за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Интер едва не допусна изненадата на сезона в турнира за Купата на Италия, след като докара мача до продължения срещу Емполи с изключително изпълнение в добавеното време на един от централните защитници на тима.

Алексис Санчез за пореден път влезе от резервната скамейка, за да смени контузения Хоакин Кореа още в 5'. Чилиецът веднага се отплати и вкара за 1:0 в 13'.

След почивката Байрами изравни изненадващо за своя тим, а скоро след това съдията посочи бялата точка за игра с ръка на Думфрис, но ВАР се намеси и го накара да смени решението си, защото нидерландецът беше прилепил ръката си до тялото.

До обрат все пак се стигна в 76', когато Раду се разписа в собствената си врата, а авансът на Емполи се запази до края на редовното време.

В добавените минути обаче Ранокия се хвърли на странична ножица в наказателното поле, за да прати топката брилянтно в мрежата зад Андрей Раду.

Преди това справедливо бе отменено попадение и на Алексис Санчез заради засада, а така мачът отиде в продължения.

Там Стефано Сенси смени Лаутаро Мартинез, за да се превърне във втория герой за своя тим в мача, вкарвайки с мощен изстрел извън наказателното победния гол.

Така Интер се спаси от позора и се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия, докато Емполи ще се фокусира върху изявите си в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.