Last news in Fakti

20 Януари, 2022 19:00 1 738 7

Медведев изхвърли австралийския любимец Кирьос от Australian Open

  • данийл медведев-
  • ник кирьос-
  • australian open

Световният №2 имаше нужда от 3 часа, за да преодолее третия кръг в турнира

Медведев изхвърли австралийския любимец Кирьос от Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Данийл Медведев постигна безценен успех над Ник Кирьос в третия кръг от Australian Open след 3-часова битка на централния корт в Мелбърн.

Първият сет бе особено оспорван, като дори двамата имаха нужда от тайбрек, за да решат спора. След това Медведев удвои аванса си след 6:4, но третата част бе спечелена от Кирьос със същия резултат. В четвъртия сет обаче класата на руснака му донесе успех и той отстрани местния любимец.

Традицията на счупените ракети бе спазена от австралиеца и макар това да му носи обичайно неприятности, със сигурност забавлява зрителите на иначе аристократичния спорт.

Световният №2 ще срещне в следващия кръг нидерландеца Ботик ван де Зандшулп, който преодоля Ришар Гаске след контузията на французина в третия сет помежду им. Резултатът в отделните части там бе 4:6, 6:4, 4:0 за холандеца.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    18 3 Отговор
    Ноле е виновен. Той за ваичко е виновен щом няма ваксина. Всички които не са ваксинирани са ВИНОВНИ. ВИНОВНИ СА ЗА ВСИЧКО. ТОВА Е. Така казаха и Господарите ни...
  • 2 Ковидарите

    25 4 Отговор
    И това гръцко-австралийско ковидарче лаеше злобно по Джокович, карма!

    Коментиран от #7

  • 3 лавров

    0 8 Отговор
    Аз пък си помислих,че пишат на Путин за варицелето Медведев.
  • 4 Каледония

    19 2 Отговор
    Черният гръкоавстралийски ман-гал е абсурдно противен.
  • 5 Low IQ

    24 1 Отговор
    Който е гледал мача - видя:
    -Кириос обърка тенис корта с циркова арена;
    -Голяма част от австралийската публика обърка тенис срещата с мач от тъпите им "австралийски правила" (вид местен футбол). Крещяха по време на сервиса на Медведев и крещяха обидни фрази.
    След края на срещата Медведев нарече публиката хора с ниско IQ (степен на интелигентност).

    Ако не познавах по-отблизо тъпите озита щях да кажа, че явно ваксините действат.
  • 6 7789

    18 0 Отговор
    Мачът беше хубав.но австралийската публика е много проста..освиркваха постоянно.като говеда бяха...как е възможно такова падение.Заради тази простащина в Австралия повече не ни се гледат тези срещи...угасно ниско ниво на хората там.а сигурно се мислят за умни и културни...ужас.срамота.Вече разбирам някои тенисисти защо се махнаха от там.Австралия е много затъпяла страна явно.днк -то им е от затворници и простолюдие.
  • 7 Ковидаров

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ковидарите":

    Нещо си се объркал ,Кириос даже защити Джоко .