Last news in Fakti

22 Януари, 2022 15:00 1 271 0

Антон Недялков: Страдам вече 4 месеца от онзи мач с Мидтиланд през септември

  • антон недялков-
  • лудогорец

Националът се подготвя индивидуално и се надява, че ще е готов за подновяването на сезона

Антон Недялков: Страдам вече 4 месеца от онзи мач с Мидтиланд през септември - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите футболисти в състава на българския шампион Лудогорец Антон Недялков продължава да лекува контузия в глезена, след като вече четвърти месец не може да вземе участие в мачовете на тима си. Той говори за кошмара, през който преминава в момента, в интервю за Sportal.

Контузията се получи на 16 септември, в първия мач за Лига Европа срещу Мидтиланд, и оттогава страдам вече четири месеца. В началото не успяхме да установим каква е контузията, но след това бях при доктор в Португалия. Погледна ме и веднага разбра какво е“, разказва 28-годишният бранител.

Веднага след това се е подложил на операция и от два месеца насам води успешна рехабилитация, за да може най-накрая да се включи в подготовката на „орлите“ за новия сезон, макар и все още да работи по индивидуална програма.

Недялков е считан за един от най-важните хора в редиците на Лудогорец, тъй като играе еднакво успешно на левия бек и в центъра на защитата.

Той се надява, че ще може да се завърне в игра навреме за пролетния полусезон, макар към момента да остава извън сметките за контролите в Турция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА