24 Януари, 2022 12:47 1 268 0

Съвсем скоро Лудогорец се отървава от крило

  • лудогорец-
  • дорин ротариу-
  • атромитос-
  • трансфер

Дорин Ротариу е получил оферта от елитния Атромитос

Съвсем скоро Лудогорец се отървава от крило - 1
Снимка:

Съвсем скоро румънското крило на Лудогорец Дорин Ротариу ще има нов клуб. Гръцките медии съобщават, че той е получил оферта от елитния Атромитос.

Клубът от град Перистери е воден от легендата на уелския футбол Крис Коулман, който пое „безстрашните“ преди няколко дни. Целта на специалиста е една – да спаси отбора от изпадане. Отборът е предпоследен в Суперлигата и спешно се нуждае от попълнения.

Ротариу дойде в Лудогорец през лятото, но се превърна в твърда резерва след финализирането на трансфера на Кирил Десподов за постоянно. Освен това през тази зима бяха взети още две крила – Спас Делев и Рик Джонатан. Освен това по фланговете може да бъдат ползвани Бърнард Текпетей и Мавис Чибота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА