Last news in Fakti

23 Януари, 2022 12:00 1 547 15

ЦСКА си намери плеймейкър в лицето на сирийски национал

  • цска-
  • спарта ротердам-
  • мохамед осман

Очаква се той да получи договор в началото на следващата седмица

ЦСКА си намери плеймейкър в лицето на сирийски национал - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА най-накрая си намери своя нов плеймейкър, след като треньорът Стойчо Младенов отдавна твърди, че му липсва именно креативен играч, който да гради играта на отбора. Смята се, че това е сирийският национал Мохамед Осман, който кара проби в момента с тима на лагера в Турция.

Осман е впечатлил достатъчно спортния щаб на „армейците“, за да си издейства договор още след първите няколко дни в компанията на бъдещите си нови съотборници, твърди родният таблоид „Мач Телеграф“.

28-годишният полузащитник през есента бе част от тима на Спарта Ротердам, но там рядко получаваше възможност за изява, поради което е в търсене на нови опции.

Очаква се в началото на идната седмица адвокатите на ЦСКА да изготвят официалното предложение за Мохамед Осман и той да бъде представен с екипа на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    9 6 Отговор
    Армейците взимат сирийски национал. В какъв род войски играе, че там е малко напрегнато.

    Коментиран от #8

  • 2 Каули

    4 12 Отговор
    Супер, къде е Каули къде е този бежанец😄. Но сега пак феновете на Литекс София ще запичнат да ревът, че БФС и съдиите им пречат. Кажете честно наистина ли можете да сравнявате този скакалец с Каули?
  • 3 До двамата суперидиоти отгоре

    9 4 Отговор
    Точно тоя сириец ще разкатае Лудогорец. Много добро попадение, което накланя везните към ЦСКА за шампионска титла. За съжаление сте се писали с глупави никове, хитрички сте ми, иначе щях да ви напомням цяла пролет, колко сте неповторимо "умни".

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Каули

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "До двамата суперидиоти отгоре":

    😄😄😄😄😄. Ти си де.... л щом може да сравняваш Каули с този бежанец. Лудогорец са на светлинни години пред вас. Добре че беше Генчев да ви даде малко фандък.

    Коментиран от #15

  • 5 Левски 1914

    3 11 Отговор

    До коментар #3 от "До двамата суперидиоти отгоре":

    Ти на Литекс обединен с Етрополе цска ли викаш?

    Коментиран от #11

  • 6 Веселинъ ЕГН 7112136860

    6 8 Отговор
    Стойчо,престани да убиваш Българският футбол и в частност ЦСКА! Имаме нужда от Български футболисти,а не от сирийски окупатори на България! Ти си позор за ЦСКА!
  • 7 Лудогорец

    2 10 Отговор
    ПРИПОКА си мисли че сьс безплатниСириицци ще ни измести от вьрха.Един трансвер нямате като хората тая зима оня от Бразилия под наем тоя свободен агент е няма как да стане.Пак ще духате супата .Вижте нашите трансвери и колко милиона евра са поатени.
  • 8 Бригада Бургас

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "шегичка":

    Няма значение дали са български или чуждестранни футболистите, важно е да носят динамика и скорост. Във Висшата лига средно са по двама английски футболисти в отбор. Относно този сирйски национал, не се знае дали ще пасне в ЦСКА, защото не е от най-динамичните и скоростни играчи.
  • 9 БЕРБАТОВ

    8 0 Отговор
    ДОКАТО НЕ СЕ РАЗКАРА ТОВА БФС, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ ФУТБОЛИСТИ СЕ ПРИВЛИЧАТ, ПЪРВЕНСТВОТО Е НАГЛАСЕНО!

    Как Лудогорец печели титлите си? ИМА ТАКОВА ВИДЕО В ЮТУБ! ИЗГЛЕДАЙТЕ ГО!

    Коментиран от #10, #12, #13

  • 10 Левски 1914

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "БЕРБАТОВ":

    Какво ти е виновен Михайлов, че Ганчев взима сирийци? Той сигурно е бил под редник в сирийската армия.
  • 11 Подуямие

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Така се казва отбора бе ,Лафчис 1914 !
  • 12 Припок

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "БЕРБАТОВ":

    Стига с тази измислена компилация от 10 години. За всеки отбор може да се направи такова видео. Вие сте такива зомбита че Ганчев ви казва аз съм от ЦСКА и му ръкопляскате, дават ви едно клипче на играч ритнал 5 пъти топката оууу супер играч а ги събира от боклука. На 28 години играч най-големият му успех е втори отбор на Витес. Къде ще се сравнявате с играчите на Лудогорец. Изкарахте късмет че Генчев остана дълго начело на Лудогорец и голяма радост. А играта ви е пълна трагедия, слезте на земята.
  • 13 В.Петров

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "БЕРБАТОВ":

    Лелеле, гледах видеото. Защо никой не разследва? Ювентус го разкатаха заради същите схеми със съдиите.

    Коментиран от #14

  • 14 Зомбита

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "В.Петров":

    Защото е компилация от 10 години. За ЦСКА и Литекс може да се направят много по брутални клипове. Този клип е за местна употреба за зомбита да им се обясни защо се вземат Сириици и хора от 4та дивизия на Франция и Холандия.
  • 15 така, така

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Каули":

    Като ви разкатае тоя сириец, както направи и оня арабин от Пирин, дето вече е в Ботев Пд, пак да пишеш. Ама пак да пишеш, а не да се криеш като мишленце.