Last news in Fakti

24 Януари, 2022 12:04 903 8

В Колумбия: Нападател пред подпис с ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • браян морено-
  • цска

Очаква се след няколко дни футболистът да се присъедини към тима на „червените” в Турция

В Колумбия: Нападател пред подпис с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Колумбийският нападател Браян Морено е много близо до преминаване в тима на ЦСКА, пишат в родината му. Очаква се след няколко дни футболистът да се присъедини към тима на „червените” в Турция.

За последно Морено е играл за тима на Атлетико Уила. Той е записал 42 мача през миналия сезон, в които е вкарал десет гола.

В Колумбия още твърдят, че договорът на футболиста с ЦСКА ще бъде за срок от шест месеца, като в него ще има опция за продължаването му за още един сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 normalno

    3 2 Отговор
    Тройчо Двойчев Четворчев винаги се е занимавал само с това - влачи "звезди" от другои континенти, а отборчето му не може да достигне и половината от нивото на което е било преди легионерите.
  • 2 Стоян Александров

    3 4 Отговор
    Абееее еййййй ти един българин взе ли бееее ? После пак ли БФС ще е виновно, че няма един на ионал от цеца. Йомов е левскар не го забравяйте. И цеца и лудогорец са повече предатели отколкото български отбори. Ще минете и заминете и нищо няма да остане от Вас за българския футбол. Лошото е че и Левски ще се затрие като тях. Нарочно ли го правите бе другари това???

    Коментиран от #3

  • 3 нарочно

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Всяка деградация се провежда нарочно, защоито чужди фактори печелят много от нея.
    Само пот футбола сме пропуснали милиард приход, а и парите на са единствената загуба.
    Е тъо такива накъдрници, които постоянно предлагат ингориране на родни играчи и резултата след 20- години е пропадането ни под нивото на Албания и Македония.
  • 4 Мадрид

    3 1 Отговор
    Ако Браян Морено дойде в София, ще е голям удар за клубния ни футбол. Футболиста е следен от Севиля и Лион. ЦСКА само може да спечели, ако наистина успее да подпише с него. Морено е бърз и техничен нападател със много силен удар.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мадрид":

    Цска няма как да спечели защото ФАЛИРА ще спечели Литекс обединен с Етрополе или казано накратко МЕНТЕТО с ТИРЕТО.
  • 6 1948

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мадрид":

    ЦСКА има нужда от ляв бек, след като Мазику лятото се връща във Франция. Но по-скоро има нужда от подсилване във халфовата линия.
  • 7 Смяяях

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мадрид":

    Ти фда видиш някакъв измислен нападател играл под наем в измислени отборчета дето няма 5 гола и мачовете му се броят на пръсти бил търсен😄😄😄😄. Когато някакви хора ги зомбират и казват на черното бяло е супер забавно. Това Стоичо ли ти го каза😄.
  • 8 Винисиус Жуниор

    2 1 Отговор
    Колумбиеца е като двойник на Винисиус Жуниор ;)
    Дано бързо се климатизира в ЦСКА, защото едва ли някога е виждал сняг :)