Last news in Fakti

28 Януари, 2022 11:00 720 0

Атлетико Мадрид се подсили с датски национал

  • валенсия-
  • атлетико мадрид-
  • даниел вас

Диего Симеоне несъмнено има нужда от хора със свежи идеи в състава си

Атлетико Мадрид се подсили с датски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид официално подписа с датския национал Даниел Вас срещу скромната сума от €2,7 млн., научихме от официалната страница на клуба.

Централният полузащитник носеше екипа на Валенсия в последните три сезона и половина, но договорът му изтичаше през лятото, така че това обяснява скромната сума, която бе платена за него.

Първоначално сделката бе напът да пропадне, но лично датчанинът е разговарял с ръководството на „прилепите“, за да помоли да напусне.

Атлетико все още е в ролята на действащия шампион в Испания, макар да е сигурно, че няма как да навакса изоставането през тази година от Реал Мадрид. Клубът обаче има своите амбиции и те със сигурност са над тези на Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА