Last news in Fakti

29 Януари, 2022 12:08 1 778 0

Гръмкият януарски трансфер на Ливърпул е почти финализиран

  • порто-
  • ливърпул-
  • луис диас

Мърсисайдци и Порто изпипват последните детайли по преминаването на Луис Диас на "Анфийлд"

Гръмкият януарски трансфер на Ливърпул е почти финализиран - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Крилото на Порто Луис Диас се е разбрал с Ливърпул за личните си условия и ще подпише 5-годишен договор с мърсисайдци. Двата клуба изпипват последни детайли по сделката и подготвят документацията, за да може трансферът да се осъществи до понеделник, когато затваря трансферният прозорец.

Снощи Диас игра за Колумбия срещу Перу в решителна световна квалификация, но неговият отбор загуби с 0:1 и значително намали шансовете си за класиране на Мондиала в Катар. След срещата колумбийците заминаха за Аржентина, където е следващият им мач. Именно там Диас трябва да се срещне с делегация на Ливърпул и да му бъдат направени медицински изследвания.

Очаква се Ливърпул за плати 45 милиона евро на Порто плюс 15 милиона бонуси за 25-годишния играч. Диас има 16 гола в 28 мача от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА