Last news in Fakti

31 Януари, 2022 09:17 2 050 0

Бивши левскари излизат срещу световния шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик

  • борислав цонев-
  • мартин петков-
  • черноморец одеса-
  • олександър усик

В приятелската надпревара ще се включат Черноморец Одеса, Житомир, Металист Харков и Велес

Бивши левскари излизат срещу световния шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Цонев и Мартин Петков, които тази зима напуснаха Левски и преминаха в Черноморец Одеса, ще се изправят на футболния терен срещу световния шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик. Самият той разкри, че ще участва във футболния турнир в Белек и ще дебютира за Полся Житомир, който се състезава във второто ниво на украинския футбол.

В приятелската надпревара ще се включат Черноморец Одеса, Житомир, Металист Харков и Велес. Цонев и Петков преминаха в тима от Одеса и по предварителна програма трябва да излязат срещу Усик и Полся Житомир на 7 февруари. В първия мач от турнира боксьорът ще дебютира срещу Велес.

„Скъпи приятели! Здравейте всички! Казвам се Олександър Усик и ще дебютирам за Полся Житомир от Първа лига. На 03.02 ще дебютирам за този отбор в Турция. Отивам! Бокс за всички, а след това футбол“, казва Усик във видео за профила на Металист Харков в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА