24 Януари, 2022 21:45 5 725 6

Антъни Джошуа: Спрете да вярвате на глупости! (ВИДЕО)

  • антъни джошуа-
  • олександър усик

Британецът се ядоса на публикациите, че се е отказал от боя с Усик за пари

Антъни Джошуа: Спрете да вярвате на глупости! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа побърза да отговори на слуховете, че е приел оферта в размер на £15 млн., за да се откаже от реванша с Олександър Усик. Той определи информацията, като „глупост“ пред интернет изданието Undefeated Podcast.

Знаете ли какво е кофтито на интервютата, които виждам? Казвам си - аз не съм давал интервю... От къде взимат тази информация? Чувам хората да казват, че „Ей Джей“ е приел £15 млн., за да отстъпи. Не съм подписвал, нито съм виждал такъв контракт. Просто спрете да слушате глупостите, докато не започнат да излизат наистина от мен! Аз съм човекът, който контролира съдбата и бизнеса си. Аз съм умен човек и взимам премислени решения при всяка следваща крачка. Не слушайте глупостите на разни източници. Само ако го чуете от мен, тогава ще знаете, че е истина“, каза британецът.

The Guardian по-рано публикува информация, че се водят преговори между лагерите на Джошуа и Усик, за да може той да отстъпи в името на мач за безспорната шампионска титла в тежка категория между украинеца и Тайсън Фюри. Това обаче за сега не издържа теста за достоверност, ако приемем, че бившият шампион е искрен в думите си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    3 4 Отговор
    Харесва ми как Рашков се скри като женски полов орган след зверските убийства едно след друго! Сигурно ви пуснал деректива да си трайкате за нови!

    Коментиран от #4

  • 2 владимир кличко

    1 4 Отговор
    Черно барбекю с бели ръкавици,пфу!!!
  • 3 Зиско

    2 2 Отговор
    Поскоро Усик ще се откаже като го превикат на фронта
  • 4 Кибиков

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Тази болест не се лекува с интервюта. Даже напротив. Питай Богомил Бонев.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Леле,леле

    3 1 Отговор
    И тоя е един британец,да си е.бе Франко магарето .