Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 10:24 1 788 16

Стойчо Младенов коментира ситуацията със забраната на ФИФА

  • цска-
  • фифа-
  • стойчо младенов

Световната централа наложи санкция на „червените“, заради дело от Юнес Бенжелюн

Стойчо Младенов коментира ситуацията със забраната на ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов коментира ситуацията със забраната на ФИФА. Световната централа наложи санкция на „червените“, заради дело от Юнес Бенжелюн. Младенов сподели и очакванията си за пролетния полусезон, след подготовката в Турция.

„Нямам притеснение за нищо, изпълнихме си плана на 100%. Аз знам с какви хора работя и те ще се справят с това. Стараем се, искам всички да имат самочувствието на основни играчи. Нямаме два равностойни състава. Не мога да очаквам някой да си тръгне, по-вероятно е някой да дойде. Процесът по селекцията е отворен“, започна старши треньорът.

„Казусът с Брадли Мазику е работа на ръководството. Това постоянство, което ни липсваше през есента, сега трябва да го постигнем“, завърши Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    10 10 Отговор
    Шнур за литекс етрополе София

    Коментиран от #2

  • 2 Aлфа Bълкът

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Ако бяха Литекс Етрополе нямаше наложат забрана за трансферите, относно вчерашния мач, според мен се изкараха парите Юнес Бенжелюн. Нещо друго? Нещо ново няма ли да измислиш?

    Коментиран от #4, #10, #14

  • 3 Левски 1914

    8 10 Отговор
    Слагайте ТИРЕТО на МЕНТЕТО Ковачев.

    Коментиран от #5

  • 4 Левски 1914

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Ако бяха платили разходите на ФАЛИРАЛИЯ отбор нямаше да се стигне да забрана. Как станахте цска ТИРЕ София и защо се стигна до там?

    Коментиран от #6

  • 5 Алфa Вълкът

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Тази плоча се изтърка, дай нещо ново? Тити щял да закрива БК Левски дето го направи преди 7-8г и да прави нов! Само Насо да не вземе пример от него.
  • 6 Aлфа Bълкът

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Всеки си иска парите и не иска да плаща чужди дългове!Божков какво направи опрости ли ви 6те милиона?
    Оп забравих и 7млн към Главболгарстрой само тука са 13млн Хубчев и Черньо още 2млн. Станаха 15млн! НАП вие си знаете!

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Левски 1914

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "Aлфа Bълкът":

    За Тити не ме интересува баскетбол, не гледам, другите неща Сираков , Стоилов и Ивков ще ги нагласят. Но няма да стане както Стоичков и Ганчев ФАЛИРАХА умишлено вашия отбор.
  • 9 1923

    5 5 Отговор
    Само капацитети от "Сухата река" коментират ЦСКА. Пазете жлъчния мехур, кухороги.

    Коментиран от #12

  • 10 Закон

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Няма какво да му мислиш законите са категорични, Гришата фалира ЦСКА и после премести отбора и играчите на Литекс в София. Юридически за една фирма най-важно е ЕИКто. Вие играете с това на Литекс точка. Това че се преструвате на ЦСКА си е ваш проблем, щом искате да се правите на някого ще плащате. Иначе аз утре мога да се кръстя и Тодор Живков ама няма да съм него това е.
  • 11 Левскар

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Aлфа Bълкът":

    А ЦСКА-София дължи 45 милиона според ГФО за 2020 година :)). Опсссс и към тях не се включват тези нови дългово за футболистите.

    Коментиран от #13

  • 12 Левски 1914

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "1923":

    Вие на Литекс обединен с Етрополе цска ли викате?
  • 13 Алфa Вълкът

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Това са вътрешни заеми от собствениците на клуба - ТОЕСТ НЯМАМЕ ДЪЛГ. А Дали имаме 6млн задължения с тези 2млн които КАС постанови да изплатим!
    А вашият дълг не е към Божков, а към фирми на Божков и щете не щете ще плащате!
  • 14 ФИФА

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Неграмотника, който троли постоянно че ЦСКА не е ЦСКА, не може дa отговори на простия въпрос, с който всичките му напъни стават безпредметни: Зaщo Юнес Бенжелюн, Cпрoкeл и Бoлaдoвци разни cи търcят пaритe oт ЦСКА, нaли уж не били ЦCКA? Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Бенжелюн дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр, нали? ;) Зaщo ЦCКA Coфия сега трябвa дa плaщa нa Юнес Бенжелюн зa нeщo oт прeди 10-15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA!?!

    Коментиран от #15

  • 15 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "ФИФА":

    Ами защото вие твърдите че сне цска , за това като сте цска ще плащате. Според българския съд цска ФАЛИРА и Литекс, който играе с лиценза на Етрополе се премести в София с маркетингова цел и се преименува на цска ТИРЕ София. Историята не може да се промени.
  • 16 Стойчо млзденов

    1 0 Отговор
    Аз лично съм съгласен да се върнат парите на хората нали и те деца хранят.Гришата е големец не могат да го бутнат 2 3 милиона.Вече 3 та година плаща на жената заплата без да работи.ЕВАЛА.