Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 23:15 8 957 41

Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов обявиха, че ще платят новата санкция към ЦСКА, но намесиха и Боби Михайлов

  • цска-
  • христо стоичков-
  • юлиян инджов-
  • гриша ганчев-
  • борислав михайлов

Собствениците на клуба откриха връзка между решенията на ФИФА и КАС със завръщането на президента на БФС

Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов обявиха, че ще платят новата санкция към ЦСКА, но намесиха и Боби Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА излезе с много остра позиция по казуса с наказанието на ФИФА за блокиране на картотеките за нови играчи, подозирайки намесата на преизбрания президент на БФС Борислав Михайлов в съдебните процеси.

Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!“, написаха от ръководството на „армейците“ на официалната страница на клуба.

Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев се подписват под написаното, а поименно са споменати всички играчи, с които техният отбор е водил или все още води съдебни дела.

Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!“, гласи друга ключова част от писмото.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    35 15 Отговор
    Тези милиони, можеха да отидат в школата на отбора! Сега заради некадърно, по-точно умишлено подписвани договори за милиони с ясната цел да навредят на ЦСКА.
    Но пък положителната развръзка от цялата тази работа е, че и най-големите врагове признаха че ЦСКА си е ЦСКА! Това отсъдиха и ФИФА, и Спортният Арбитражен Съд в Лозана и последната инстанция от Швейцарския върховен съд! Няма по-висша инстанция от тези във Спортният свят!
    Не случайно ЦСКА сега ще плаща за футболисти, доведени и играли на "Армията" от пернишките боклуци преди десетина години! По точно през далечната 2012 година! Сега сме 2022 година!

    Коментиран от #2, #7

  • 2 ЦСКА

    33 15 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Някой помни ли ги тези футболисти?
    Разбирам да беше Ней, Тиаго Силва, Каранга...а то някакви анонимници.
    Добре е че ЦСКА е богат клуб и тези 3 милиона лева не са проблем да се платят, но са излишни разходи.
  • 3 Оставка на БФС

    45 20 Отговор
    ЦСКА подрепи Бербатов за президент на БФС и Михайлов изтрещя!!!
    Месец Март цялото БФС-вън!!!
    Със целия мафиотски изпълком!!! Докога ще стоят на власт??? Близо 20 години ги гледаме как "оправят" футбола ни със предизвестено пъвенство, корумпирани съдии и как не сме помирисвали Европейско или Световно първенство!!!

    Коментиран от #15

  • 4 ЦСКА

    29 12 Отговор
    За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?

    Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?

    Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос в повишена трудност… Както се казва - знаем се…

    Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!

    С уважение: Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев

    Коментиран от #8

  • 5 Само 1948

    21 35 Отговор
    Няма проблем в истинското ЦСКА 1948, защото сме чист отбор и чисто начало! При нас няма Ловеч, ние не нападнахме децата от ДЮШ и не откраднахме стадиона с подкрепа от БФС, Михайлов и Кралев. Не писахме благодарствени писма до Бойко Борисов, Красен Кралев и Борислав Бисеров Михайлов! Наш адвокат не беше министър Руди, който с Титан и БФС фалира с Гриша Ганчев отбора на 09.09.2016 год!
  • 6 ЛОНДОН

    35 16 Отговор
    БРАВО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЦСКА , ГАНЧЕВ, ИНДЖОВ И ХРИСТО СТОИЧКОВ!
    МНОГО БЪРЗО СЕКНАХА РАДОСТА НА ДУШМАНИТЕ, КОИТО СИ ПОМИСЛИХА, ЧЕ ЦСКА НЯМА ДА МОЖЕ ДА КАРТОТЕКИРА НОВИТЕ СИ ФУТБОЛИСТИ
  • 7 7777

    19 17 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Сега трябва, който ги е довел тия анонимници в ЦСКА той да им плаща
  • 8 Еколог

    38 10 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА":

    Кога ще видим г-н Раев и г-н Тити Папазов да пуснат такова съобщение в което да казват: Ще платим на Хубчев и Насиро дължимите им 1,3 милиона евро?

    Коментиран от #16, #17

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Стоян Александров

    15 31 Отговор
    Изобщи не се радвайте ! Сагата с фалита на цеца сега е започнала. Казах вече, че стадион няма да има. Далавера няма. Разходи и дела ина още за милиони. Отпадане от евротурнирите през лятото ще е спусъкът на Гришата за да избяга с 200. Факт. И всичйо приключва с Тирето. Остава за сега само Числото. Но до кога ли ? Той Божков ще се върне един ден и тогава и Числото ще е занулено. Чудя Ви се защо вярвате на хора чито мото е : ,, кръв повръщам пари не връщам ( давам )..
  • 11 Стоян Александров

    15 26 Отговор
    Иииии попитайте идола си Ицо колко пари даде на цска ? Колко ??? И още нещо питайте защо той лично Ви фалира, защо ? Това цесекарско поведение ли е ?
  • 12 Радващ се

    7 19 Отговор
    Джудже, да не забравиш и ретроградния Меркурий! И да знаеш, че на Бог Исус Спасителя никак не са му угодни крадливи комунисти, които дълги години избиваха и преследваха християните!
  • 13 Десен беГ

    11 20 Отговор
    Само като чуя, че Христо Стоичков ще плаща нещо и почвам да беГам, бате! Всеки, който му е поискал 20 лв. от е обречен на доживотна омраза от Христо Стоичков!
  • 14 Нотариус

    11 22 Отговор
    Правилно се действа от "ръководството" на ФК НАСЛЕДНИК! Когато им поискат пари веднага се обявява, че са Литекс - Ловеч. На Михайлов и на Бойко Борисов пишеха по 2-3 декларации всеки месец да им благодарят за новия формат на първенството, за поканата, за прескаченето на "Б" група, за кражбата на стадиона, за писмата до УЕФА и т.н. Сега са им виновни, защото не минава селския номер във ФИФА, както мина у нас по заповед на Бойко! Търг за останали коли трябва и да се съберат 2-3 млн.лв. Кирил Петков и Руди - мургавия министър ще помогнат...
  • 15 Срам ме е от мутри

    12 20 Отговор

    До коментар #3 от "Оставка на БФС":

    Хаха мафиота вика други са мафия. Източихте държавата от 15 милиона които дължахте към НАП върнахте 4 милиона. Едни 11М излъгахте държавата ние да ги плащаме, но Михайлов виновен. Толкава зомбирани хира като чорбарите няма. Вие ще си подписвали догиворите не Михайлов, вие си сменихте мнението и вече не твърдите че сте Литекс а ЦСКА какво опаквате??? Че в Швейцария са тъпи? В началото казвате ние сме Литекс като мине 10 години а не ние сме ЦСКА ама давноста мина не може да ни съдите. Михайлов сигурно е потънал в дън земя от срам заради мутренските ви номера. Що не питате Барбарона да се изкаже по казуса, да видим какво ще каже?

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Taka si e

    26 7 Отговор

    До коментар #8 от "Еколог":

    Правилния въпрос е защо за подуенци няма санкции. За всички останали клубове има, но не и за подуенци.

    Коментиран от #23

  • 18 Размисли

    4 11 Отговор
    Започва се . Един е взел пари , другите няма да го чакат.
  • 19 Чорбара

    10 19 Отговор
    Литекс Етрополе Микре не може никога да бъде ЦСКА.
    ЖУЖЕТО пикае кръв.
  • 20 Jacques Yves Moineau

    7 11 Отговор
    Нали всичко беше топ с българския футбол? Защо не подкрепиха Бербо? Или всеки играе за себе си...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Левски 1914

    8 18 Отговор

    До коментар #15 от "Срам ме е от мутри":

    Трябва премиера и новите министри на правосъдието и спорта, да разпоредят , да се направи щателна проверка и да се провери всичко около ФАЛИТА , търга за парцалчето и как Литекс , който играе с лиценза на Етрополе пристигна в София.

    Коментиран от #26

  • 23 тревожно

    8 15 Отговор

    До коментар #17 от "Taka si e":

    Защото може Левски да е в много тежко финансово състояние , поради липса на читав спонсор , но още не е фалирал. Когато Батков някога беше създал финансова дисциплина , и все го бъзикаха журналистите за прочутата му селекция , която никой не я беше видял , щото я нямаше , и Батков не пръскаше пари , и успя да запази тогава Левски в относително добро финансово състояние . По това време ЦСКА вече се набълбукваше с една влакова композиция трансфери , и десетки милиони борчове по различни места . При това положение и Господ повече не можеше да им помогне. Последва мошенгията с фалита , за да се отърват от тези задължения , но съда какво каза това ЦСКА е правоприемник на старото ЦСКА , но освен права има и задължения . Сега всеки длъжник с едно извлечение от решението на съда , може да си потърси парите . Това е само върха на айсберга . Не , че с Левски не може да се случи същото , но е много зад вас, и в това отношение има много да ви гони.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българче

    8 17 Отговор
    Как става така,че ЦСКА играе с лиценза на "Чавдар" Етрополе,а "Чавдар"Етрополе продължава да съществува и участва в първенството.

    Коментиран от #28, #30, #31

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Левски 1914

    7 15 Отговор

    До коментар #25 от "Българче":

    Ами преместили са някой друг отбор в Етрополе, както преместиха Ботев Луковит в Ловеч. Питай Ганчев и Стоичков те са царе на далаверите.
  • 29 ФИФА ШЕФ

    7 15 Отговор
    За нас няма съмнение кой клуб е ПФК НАСЛЕДНИК, защото сме виждали 2 и 200 от какви ли не мошеници от цял свят. Факт!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Фактите

    7 15 Отговор

    До коментар #25 от "Българче":

    Ето това е целта на чорбарите да пренапишат историята. Лицензът е на Литекс а не на Етрополе!!!! Най-просто казано ЦСКА-София е Чавдар Етрополе преименувано на ЦСКА София и играещи със лиценза на Литекс, ТОЧКА. Всичко друго е манипулиране на историята. Това е една престъпна схема измислена от Г Ганчев. Чавдар Етрополе придобива ЦСКА после се слива с Литекс преименува се на ЦСКА-София и използва лиценза на Литекс. Тоест юридически ЦСКА-София е Чавдар Етрополе но спортно е Литекс понеже ползва неговият лиценз.

    Коментиран от #33

  • 32 не заинтересован

    5 15 Отговор
    Ама тези си мислят, че цяла България следи със затаен дъх какво става в ЦСКА. Дори не разбрах Боби Михайлов ли е подписвал спорните договори. Да не е подкупил съдиите? Какво го усукват? На кривият таквозинка, прическата му пречи.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Рачо

    4 13 Отговор
    Изключителна наглост и цинизъм.Човека който затри Цска, днес го пишат спасител.На запад обаче селски тарикатлъци не минават.
  • 35 Боли ме шнура

    5 10 Отговор
    Като правоприемник, тепърва ще гърмят финансови мини.
  • 36 Бай Стою касапина

    13 4 Отговор

    До коментар #32 от "не заинтересован":

    Не си прав. Само Стоен следи с интерес какво става с ЦСКА. И понеже пише с няколко ника си докарва по някоя пластмасова бира, понякога и мезе. Абе Стоене, не ти ли омръзна да се наливаш с тоя пластмасов отпадък?Удари нещо твърдо да хване ред.

    Коментиран от #37

  • 37 Левски 1914

    3 12 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Стою касапина":

    Помниш ли какво ти бях писал преди време , че Ганчев рано или късно ще го подгонят , ето от ФИФА и УЕФА започнаха. Там селските номера НЕ минават. Щом искаш да носиш името на ФАЛИРАЛИЯ отбор ще плащаш , дали знаеш всяко удоволствие се заплаща , а ако не беше сменил името нямаше да плаща , да би мирно седяло , не би чудо видяло са казали старите хора.

    Коментиран от #38

  • 38 Бай Стою касапина

    10 2 Отговор

    До коментар #37 от "Левски 1914":

    Ама си знаеш името? А? А аз откъде да помня кога и с кой ник какви щуротии си писал. Колкото до Ганчев, не се притеснявай. Каквото трябва ще плати. Естествено, че ще се опъва да дава пари за някакви дето не ги е и виждал. Освен това не е твоя работа. Ти си плащай редовно пластмасата за да не правиш вересии по магазините. Анадънму?

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Боги такежиев

    1 9 Отговор
    Ицо първо да плати новите корекции на щерка си,,, Убавицата,, която рядко е виждаме Облечена....
  • 41 Неграмотния

    5 2 Отговор
    Костадинов без образувание нямаработаБФС Има достатъчно места в комунални услуги за хора без ценс