Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 09:52 733 1

Неймар е №1 сред бразилците в Европа за пети път

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • samba gold

Звездата на “селесао” в момента лекува контузия, като се надява да се възстанови за осминафиналите в Шампионската лига срещу Реал Мадрид

Неймар е №1 сред бразилците в Европа за пети път - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар получи приза Samba Gold за най-добър бразилски футболист в Европа. Наградата се връчва от сайта sambafoot. Пръв победител в анкетата е Кака през 2008 година, а Неймар я печели за пети път след 2014, 2015, 2017 и 2020 година.

Звездата на “селесао” в момента лекува контузия, като се надява да се възстанови за осминафиналите в Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

От тази година наградата Samba Gold се връчва и при жените. Първата победителка в допитването е 18-годишната Джована Кейрош, която носи екипа на испанския Леванте.

В анкетата на sambafoot участват журналисти, футболисти и читатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 0 Отговор
    На какво основание много голове?? ли има клоуна