Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 20:30 2 618 0

Анчелоти направи интересен коментар по адрес на Мбапе

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • карло анчелоти

Французинът отдавна е считан за бъдещата звезда на Реал Мадрид

Анчелоти направи интересен коментар по адрес на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Темата с Килиан Мбапе продължава да е една от най-дискутираните в света на футбола, тъй като нападателят продължава да отхвърля предложенията от ПСЖ за нов договор, но в същото време не бе продаден през януари, за да се възстанови част от инвестираната сума за него. Карло Анчелоти пък бе запитан за мнението му, дали френската суперзвезда може да се озове в неговия Реал Мадрид, а италианецът отговори по любопитен начин.

За него трябва да мислим само кой ще го покрива по време на 1/8-финалите в Шампионската лига“, каза „Татко Карло“ на пресконференцията преди мача с Атлетик Билбао за Купата на краля.

Взаимоуважението между футболните клубове винаги е имало основополагаща роля за бъдещите трансфери. Макар всички да са сигурни, че Мбапе ще облече бялото, той все още е играч на „парижани“ и обявяването на сделката преди настоящият му контракт да е официално изпълнен би било проява на много лош вкус от „кралския клуб“.

Също така ПСЖ ще приеме Реал Мадрид във фазата на елиминациите на Шампионската лига на 15 февруари, а тогава прожекторите ще бъдат разделени между французина, Лионел Меси и Серхио Рамос.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА