3 Февруари, 2022 01:00 1 032 0

Валенсия и Райо Валекано са първите полуфиналисти за Купата на краля

  • валенсия-
  • райо валекано-
  • купа на краля-
  • майорка-
  • кадис

Кадис и Майорка преклониха глава

Валенсия и Райо Валекано са първите полуфиналисти за Купата на краля - 1
Снимка: БГНЕС

Валенсия и Райо Валекано са първите полуфиналисти в тазгодишното издание на Купата на краля, след като се справиха съответно с Кадис и Майорка.

„Прилепите“ спечелиха с 2:1 след попаденията на Гонсало Гедеш и Уго Дуро, а за гостите с гол се отчете Лукаш Перес, докато Хуан Кала бе изгонен за два жълти картона в 84'.

Райо пък триумфира с минималното 1:0, благодарение на точната дузпа на Оскар Трехо в предпоследната минута на първата част.

В четвъртък Атлетик Билбао приема Реал Мадрид, а Реал Сосиедад ще спори с Реал Бетис, за да попълнят останалите две места на полуфиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА