Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 16:30 3 381 2

Кличко: Скоро ще разберем дали Джошуа е достатъчно силен боксьор

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • тайсън фюри-
  • виталий кличко

Британецът инкасира две загуби в кариерата си, които дадоха много аргументи на критиците му

Кличко: Скоро ще разберем дали Джошуа е достатъчно силен боксьор - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа е изправен пред може би най-трудния момент в кариерата си, а именно да си върне поясите от ръцете на Олександър Усик. За разлика от мачовете с Анди Руиз, този път „Ей Джей“ насреща има съперник, който вече доказа, че не е еднодневна сензация, а е готов да оспори класата му на боксовия ринг.

Виталий Кличко коментира очаквания реванш пред DAZN, отговаряйки на въпроса - дали Джошуа е достатъчно добър боксьор.

Той може да ни отговори сам на този въпрос след битката с Усик. Ако Джошуа спечели, тогава очакванията върху евентуалния мач срещу Тайсън Фюри ще са наистина огромни. Само тогава този мач би се превърнал в битката на десетилетието“, каза украинската легенда.

По-голямата част от боксовата общественост в момента е категорична, че „Циганския крал“ е №1 в тежка категория, въпреки че държи само пояса на WBC. „Ей Джей“ пък е най-популярният боец, а в комбинация двамата биха сътворили истинско шоу.

Усик обаче е действащият шампион в 4 различни дивизии и това го превръща в единствения възможен човек в момента, който може да детронира двамата великани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    8 4 Отговор
    Джошуа е еднодневка, Фюри скоро ще клекне, а Усик тепърва ще се развива ;)
  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Когато на Фюри не му хлопа цялото дюшеме, той е класи над всички в момента, а и в близкото минало. Ама ако не боксира скоро за обединение, ще се разлигави съвсем. Тъпите федерации много отдавна трябвашае да дадат абсолютно предимство на обединителните мачове пред всички други глупости.