Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 11:52 2 350 19

ЦСКА направи страхотен жест към един от малките си дарители (ВИДЕО)

  • иван турицов-
  • юрген матей-
  • цска-
  • футбол

Запалянкото на "червените" беше зарадван от Иван Турицов и Юрген Матей, които се срещнаха с него и му подариха лаптоп

ЦСКА направи страхотен жест към един от малките си дарители (ВИДЕО) - 1
Кадър: youtube

ЦСКА направи страхотен жест към един от малките си дарители - Алекс. Запалянкото на "червените" беше зарадван от Иван Турицов и Юрген Матей, които се срещнаха с него и му подариха лаптоп.

В cska.bg разказаха за случката:

"Алекс е дете. И армеец още от дете...

Преди 3 дни малкият Алекс трогна всички нас с един свой жест. Той чистосърдечно дари събраните си пари за лаптоп за каузата на ЦСКА.

Още над 2500 верни армейски привърженици също се включиха в каузата и в банковата сметка днес вече има над 200 000 лева, а кампанията ще продължи и през следващата седмица.

За нас Алекс е пример. Искахме да му благодарим и да му покажем, че добрият пример е заразен. Затова решихме да се срещнем с него го и да го изненадаме приятно."

Дарения за ЦСКА могат да бъдат направени на следната банкова сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД
IBAN: BG22FINV91501017025815
BIG: FINVBGSF


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    24 6 Отговор
    Браво. Страхотен жест и от едната и от другата страна.

    Коментиран от #6

  • 2 Pi Ar Джуджи

    18 18 Отговор
    Браво! Така се прави! Няма пропаганда, само любов… С джип Мерцедес за 200 000 лв. капитана подарява лаптоп на дете, което изпратило парите си, за да могат други бивши играчи да карат джипове по 200 000 лева, а Гриша Ганчев да сбъдне мечтата си да получи парче от Борисовата градина!

    Коментиран от #5

  • 3 gost

    12 14 Отговор
    Харесва ми, как малко хлапе си е дали парите да помогне на някакви ритни токовци, лишил се е от нещо което иска, за да помогне на любимците си, защото са в тежко финансово състояние. В същото време, пичовете идват с мередес за 200к лв, да му кажат "мерси".
  • 4 Бако

    10 16 Отговор
    Всичко това за да могат хората на Гришата да картотекират африканците.Каква ирония.
  • 5 Ха ха ха🤣

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "Pi Ar Джуджи":

    Браво, пич! Супер коментар. Гол направо от центъра!!!...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фен

    14 5 Отговор
    Браво! Само ЦСКА!

    Коментиран от #17

  • 9 gost

    6 12 Отговор
    Кат гледам колко минуси има на хора които са казали нещата както са, явно има много фенове на цска/литекс.

    Коментиран от #16

  • 10 Неутрален

    18 5 Отговор
    Изгледайте клипа и ще разберете едно! Футбола е за феновете, затова е социален феномен! Всички бутикови клубове без фенска база са силиконови и обречени!
    Браво на феновете и футболистите в случая!

    Коментиран от #14

  • 11 хихи

    4 10 Отговор
    Поне по една "чорба" да ги бяхте почерпили за жеста.
  • 12 иво

    4 8 Отговор
    ДАРЕНИЯ ОТ ДЕЦА , КЪМ УМРЕЛ ОТБОР , НЕ СЕ ПРИЕМАТ !
  • 13 "Чалгар"

    5 6 Отговор
    Алекс е наивно дете. Срамота е дацата да си дават стотинките вместо за закуси за милионерски заплати на футболисти. Вие журналистите също сте виновни за това че: "Болните в България носят здравите". За това, че глупави бедни фонове, които са на границата на мизерията. Са готови да жертват значителна част от доходите си за да осигуряват заплати на милионери. Още по-скандалното е, че някои от тези "звезди" милионери са не само некадърни футболисти. Но са и толкова нискоинтелигентни, че в родината си не са ставали дори за берачи на банани и кокоси. И това там се върши от обучени ..., които са по-интелигентни.

    Вина имат и БГ треньори и собственици на отбори, които вместо да обучават и развиват свои кадри. Искат да вземат "евтино" готови обучени кадри от банановите републики и да ги препродадат с голяма печалба.
  • 14 "Чалгар"

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Неутрален":

    Футбола е за:

    1. Да ограбва де..бе..ли..те по трибуните, пред ТВ и магазините за фенове.

    2. Да прави неприлично богати мулти милионери разни хитреци ритнитопковци, собствениците им, треньорите им, спортните мениджъри/адвокати/...
  • 15 "Чалгар"

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "hh88":

    ВТОРА БОЖИЯ ЗАПОВЕД – НЕ СИ ПРАВИ КУМИР И НИКАКВО ИЗОБРАЖЕНИЕ НА ОНОВА, ЩО Е ГОРЕ НА НЕБЕТО, ЩО Е ДОЛУ НА ЗЕМЯТА, И ЩО Е ВЪВ ВОДАТА, ПОД ЗЕМЯТА, НЕ ИМ СЕ КЛАНЯЙ И НЕ ИМ СЛУЖИ.

    Мнението ми е едно и също за всики ритнитопковци, треньорите им, собствениците на футболни отбори. Каквото ми е мнението за фанатиците феновете/футболни талибани/ и за некадърните футболисти на Литекс на Гриша Ганчев. Такова ми е мнението и за футболистите и феновете талибани на Левски на оли..гар..ха Шиши и Лудогорец на оли..гар..ха Киро Гела. Същото ми е мнението и за футболистите и феновете на Манчестър Юнайтед, Манчестър сити, Ливърпул, Барселона, Реал Мадрид, Ювентус, Милан ...

    Радвам се на обикновените хората, които след работа или събота и неделя отиват на игрището да се забавляват, а не да аплодисменти, за слава, за пари. Или пък за победа, за един гол повече на всяка цена дори с цената на това да осакатят до живот "противника". Който вдействителност е същия като тях и той е готов да осакати противника за един гол по-малко пасив.

    Коментиран от #19

  • 16 Ники

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "gost":

    Толкова ти е изкуфял мозъка че си равнопоставен на паразит.
    Тук става въпрос за сълзите от радост на едно страхотно дете, това е най-хубавото нещо което човек може да.види в този живот, дете плачещо от радост.
  • 17 Левски 1914

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    До там ли докарахте да ообирате на децата стотинките? Нали Ганчев щеше да вЪ издържа? Ако Ганчев искаше да вЪ издържа щяха със Стоичков да спасят ФАЛИРАЛИЯ отбор , а не да ви кара да му събирате пари да му плащате задълженията , а той да се бие в гърдите. Вие преди 5 години не си спасихте отбора , а сега ще спасявате Литекс.
  • 18 РТЪ

    6 0 Отговор
    МОЖЕ ДА ПРЕБРОИТЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ И ЗЛОБАРИТЕ, КОМЕНТИРАЛИ С НЕПРИЯЗЪН ТАЗИ ХУБАВА НОВИНА!
    НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА!
  • 19 Мечо Пух

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от ""Чалгар"":

    Втората Божия заповед е насочена към практикуването на идолопоклонството, към кланянето на идоли направени от човешки ръце, такива, които нямат духът Божи, защото са сътворени и измислени от човека! Истината не е пропаганда! Пропаганда са версиите за нея!