Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 13:07 1 295 1

Президентът на УЕФА разкри за големи промени в Шампионската лига

  • александър чеферин-
  • шампионска лига-
  • уефа

Клубовете все още не са го обсъждали заради пандемията, но мисля, че би било чудесно

Президентът на УЕФА разкри за големи промени в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на УЕФА Александър Чеферин говори за възможна промяна във формата на финала на Шампионската лига. Все по-сигурно е, че вместо полуфинал, елитният европейски турнир по футбол може да има финална четворка.

"Клубовете все още не са го обсъждали заради пандемията, но мисля, че би било чудесно. Ще бъде по-интересно за феновете. Говорих за това с някои от президентите на клубовете и те са съгласни. Възможно е, но най-рано за сезон 2024/25", каза Чеферин пред сайта на УЕФА.

Той се възползва от възможността да потвърди, че се противопоставя на провеждането на Световното първенство на всеки две години с мотива, че това е популистки проект, който ще унищожи футбола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перла 05

    9 0 Отговор
    Футболът свърши в края на миналия век до към 2002-06 година...
    Сега е само пералня за пари, бизнес, залози, далавери, корупция, реклама и всичко друго, но не и спорт!
    Свърши романтиката - да идвш на стадиона, да чакаш на опашка за билет, да седиш с нормални хора около теб, които като и теб работят в завода, после да обсъждате в кръчмата, а след това да прочетеш във вестника на другия или по-другия двн... После цяла седмица да спорите с колегите. До следващия мач! И имаше мачове вечни, които оставаха в паметта ти с години и десетилетия. А днес мачове, мачове денонощно та да не можеш да запомниш нищо ит тях!
    Върнете си старите турнири КЕШ, КНК и Купата на УЕФА и старите формати на СП и ЕП. И спрете всякакви измислени турнири - нации, лиги и плюнки! Нещастници! Пфу!