Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 17:45 1 427 5

Линейка изнесе защитник на ЦСКА след контролата с Царско село (ВИДЕО)

  • цска-
  • тибо вион-
  • царско село

Опасенията са, че французинът ще пропусне подновяването на сезона

Линейка изнесе защитник на ЦСКА след контролата с Царско село (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Френският бранител на ЦСКА Тибо Вион бе изнесен на носилка, за да бъде откаран с линейка след в глезена, която получи в контролата с Царско село по-рано днес.

Пиее Зебли влезе грубо в гръб на съперника, за да му причини огромна болка, която нямаше как да бъде овладяна от замразяващите спрейове на физиотерапевтите.

Все още не е ясно колко сериозна реално е контузията на Вион, но по всяка вероятност той няма да вземе участие в предстоящото гостуване на Локомотив София през уикенда, когато се подновява кампанията в родната Първа Лига.

Стойчо Младенов и без друго има сериозни проблеми с окомплектоването на състава си, особено в отбрана, така че „армейците“ може да се видят принудени да инвестират в още един защитник преди затварянето на зимния прозорец у нас.

Междувременно ЦСКА спечели контролната среща с 3:0, но цената на успеха може да се окаже прекалено висока.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос с повишена трудност

    4 0 Отговор
    Съдията е расист и затова е дал жълт картон.
  • 2 Стоян Александров

    2 2 Отговор
    Спокойно Локото са хванати, Ваши са. Ще ги биете та и още ще иакат. Локото изобщо няма и да се опънат. Направо да ходят на кебапчетата и готово. И по две бирички ще има....
  • 3 Доктор

    2 1 Отговор
    От Пирогов току що обявиха, че нищо му няма на този симулант!
  • 4 ДУЦИ СИМОНОВИЧ

    0 2 Отговор
    Стойчо Младенов не е искал да работи със сина си в ЦСКА, а още по-малко да вземат двамата 70 000 лв. месечно. Също не е искал да е в отбора му Станко Йовчев, който е брат на държанката на Бойко Борисов. Стойчо никога не е бил “Неустойчо”, никога не е говорил глупости за “Директивата”, ни лук ял, нито лук мирисал! Само едно е искал Стойчо - да работи с личния си приятел португалски мениджър и да се грижи за интересите на ЦСКА, като докарат добри играчи!
  • 5 НЕМА ТАКЪФ

    1 1 Отговор
    ЧИЧОВОТО СЕ НА.Д.У.П.П.И !