Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 00:15 1 314 0

Юнайтед навакса само точка в класирането срещу последния

  • бърнли-
  • манчестър юнайтед

Единият от мачовете в пасив на „червените дяволи“ не се материализира в пълен успех

Мнозина сигурно са очаквали, че Манчестър Юнайтед ще спечели с лекота гостуването си на Бърнли, но в действителност „червените дяволи“ се добраха само до точка.

Първоначално гол на Рафаел Варан бе отменен за засада в 13', но само няколко минути по-късно Пол Погба се върна сред голмайсторите на тима.

Гостите през първата част изглеждаха отлично без Кристияно Роналдо на терена, но така и не успяха да материализират аванса си в повече от един гол аванс на почивката.

Именно това позволи на Джей Родригес да се превърне в герой след подновяването на играта, тъй като той стана автор на изравнителното попадение.

Кристияно все пак влезе от скамейката на мястото на Единсон Кавани, но така успя само да изравни антирекорда си от поредни мачове без гол, достигайки до 5. За последно той вкара именно срещу Бърнли, но чак в края на декември при успеха с 3:1.

Юнайтед така пропусна възможност, за да се добере до топ 4, оставяйки на точка зад Уест Хям. Това пък дава шанс на Арсенал и Тотнъм да наваксат от много по-задна позиция, тъй като двата лондонски тима имат съответно по 3 и 4 мача по-малко спрямо Манчестър.

Бърнли обаче навлезе в серия от 4 мача без поражение, но стои все така на последното място в таблицата. 1-2 победи междувременно биха свършили нужното, за да видим тимът на Шон Дайш над чертата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА