Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 15:42 2 277 2

Бивш уелски национал: Кристиано Роналдо играе с идиоти

  • дийн саундърс-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • съотборници

Дийн Саундърс разкри, че португалецът е направил сериозна грешка със завръщането си на „Олд Трафорд“

Бивш уелски национал: Кристиано Роналдо играе с идиоти - 1
Дийн Саундърс

След равенството 1:1 срещу Бърнли, мнозина заговориха за кризата в играта и резултатите на Манчестър Юнайтед в хода на тази кампания. „Червените дяволи“ се отдалечиха на 18 точки зад лидера Манчестър Сити след само 23 кръга, а при визитата на „Търф Муур“ Кристиано Роналдо остана на пейката за старта на мача.

Говорейки за talkSPORT, бившият уелски национал Дийн Саундърс разкри, че португалецът е направил сериозна грешка със завръщането си на „Олд Трафорд“, считайки, че той играе с „идиоти“.

„От една страна те можеха да спечелят с 3:0, но не успяха. Стартираха страхотно, контролираха срещата, след което се сринаха. Ако попиташ Роналдо: „Кои са най-лошите полузащитници, с които си играл в кариерата си?“, то аз съм сигурен, че Фред и МакТомини няма да са твърде назад в избора му. Хората сочат с пръст Роналдо, но как да играеш с подобни идиоти около себе си“, отсече бившият футболист от Уелс.

В 25 мача през сезона за „червените дяволи“ Кристиано Роналдо има 14 гола и три асистенции, но е в серия от пет поредни мача без отбелязан гол.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    9 2 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ.
  • 2 паразити

    0 0 Отговор
    В тези среди са само идиоти....