Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 13:30 730 1

БФС наруши традицията и свика ново заседание на УС три седмици след последното

  • бфс-
  • борислав михайлов

Дневният ред все още не е известен, но по всяка вероятност ще се обсъждат теми около предстоящия изборен конгрес през март

БФС наруши традицията и свика ново заседание на УС три седмици след последното - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз (БФС) ще проведе ново събрани на Управителния съвет в понеделник (14 февруари), по информация на „Тема Спорт“.

Изданието твърди, че ръководителите на родния футбол ще се съберат отново на базата в Бояна около 14:00 часа, но дневният ред на събранието все още не е потвърден официално.

Две са основните теми, които по всяка вероятност ще бъдат дискутирани. Едната е свързана с предстоящия изборен конгрес на 18 март, а другата са резултатите от проведеното проучване сред клубовете у нас, което от Съюза обявиха, че цели да събере предложения за развитие на българския футбол по две програми на ФИФА и УЕФА.

В предходни години Борислав Михайлов свикваше своите колеги по няколко пъти годишно на подобни събрания, но това сега се очертава да е второ от началото на 2022 г., като предходното се състоя на 25 януари. Тогава именно бе обявено, че Виктор Касай ще оглави Съдийската комисия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМБ

    3 0 Отговор
    Прокуратурата да ги посети по време на заседанието. 14 февруари 14.00ч