Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 21:32 1 698 4

Димитър Бербатов и БФС се обединиха за благотворителната кауза

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • благотворителност-
  • бъдеще за стиви

В момента талантът е в школата на ЦСКА, а преди това три години е бил част от Академия Левски

Димитър Бербатов и Българският футболен съюз се включиха в благотворителната кауза "Бъдеще за Стиви", целяща да набере средства за лечението на младия футболен талант Стивън Бориславов.

В момента талантът е в школата на ЦСКА, а преди това три години е бил част от Академия Левски. На Стивън му е поставена диагноза - Сарком на Юинг (б.р. рядък вид рак на костите), която може да бъде излекувана в Германия. Сумата обаче е непосилна за неговото семейство - около 200 000 евро.

Благотворителният турнир за Стиви ще се състои в неделя 13.02 от 9:00ч. на игрищата на 57 СОУ ,,св Наум Охридски". Участие ще вземат отборите U14 на ЦСКА, Левски, Национал, Академия Септември, ДИТ, Левски-Раковски, Метал Перник, Арес Сф, Струмска слава Рд, Левски Спартак.

В 11:30 часа Бербатов ще направи и обръщение към младите таланти на почти всички футболни школи в София, техните близки и гости на турнира.

БФС ще осигури безвъзмездно съдии за предстоящия турнир в подкрепа на благородната инициатива, като състезанието ще се проведе в неделя, 13 февруари 2022 г., в 57-о спортно училище в столицата. Участие ще вземат някои от най-изтъкнатите детско-юношески школи у нас, а желаещите да подпомогнат каузата могат да го направят на дарителска банкова сметка:

IBAN : BG51STSA93000028755501

BIC : STSABGSF

Титуляр: Стивън Валериев Бориславов


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул ГРБ

    2 2 Отговор
    Перуката няма ли да направи нещо благотворително? Освен "наздраве" с герб няма нищо...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бенковки

    3 2 Отговор
    Скрий се смешна кукло Барби
  • 4 Барбарон

    0 0 Отговор
    Барбарона щом е за реклама веднага е там. Няма да се посвени и на гърба на болните деца да си прави ПР, жалка работа.