Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 23:45 1 394 0

Ювентус се изплъзна в Бергамо след гол-шедьовър на украинец

  • аталанта-
  • ювентус

„Старата госпожа“ намери начин, за да си тръгне с точка от Милано

Ювентус се изплъзна в Бергамо след гол-шедьовър на украинец - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус измъкна точка от гостуването си на Аталанта в последния мач от 25 кръг в Серия А , но това далеч не може да успокои „бианконерите“, тъй като съперника има мач по-малко и може да се добере до топ 4.

Руслан Малиновский обра овациите минути, след като се появи на терена. Той финтира брилянтно Матайс де Лихт в центъра на терена, надбяга го и след това принуди нидерландеца да го фаулира пред наказателното поле. Ремо Фройлер чукна топката встрани от свободния удар, за да отвори ъгъл на украинеца, който вкара гол-шедьовър от голяма дистанция.

Бразилецът Данило обаче спаси точката за „старата госпожа“ в добавеното време. Той стреля с глава при корнера и успя да преодолее Марко Спортиело, който до този момент разочарова на няколко пъти Душан Влахович и Пауло Дибала.

От една страна точката задържа Юве в топ 4, а от друга Аталанта влезе в серия от 4 поредни мача без успех. И все пак „бергамаските“ изглеждат фаворит за мястото, защото в дербито надиграха „бианконерите“, въпреки отсъствието на ключови фигури, като Йосип Иличич, Хуан Мусо, Хосе Луис Паломино и Дуван Сапата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА