Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 12:47 1 127 1

Почетино бил против привличането на Меси, Рамос и Донарума

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • лионел меси-
  • серхио рамос-
  • джалуниджи донарума

Напускането на Почетино до голяма степен зависи от това дали ПСЖ ще се разбере със Зинедин Зидан

Почетино бил против привличането на Меси, Рамос и Донарума - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино, е влошил отношенията си с клубното ръководство и по-специално със спортния директор на парижани Леонардо. Причината за това е звездната лятна селекция, след която в клуба бяха привлечени играчи като Лионел Меси, Серхио Рамос и Джалуниджи Донарума.

Според "Goal" аржентинецът не само не е искал нито един от тримата, а дори е настоявал пред ръководството съставът да бъде редуциран. Всъщност ПСЖ осъществи само един постоянен изходящ трансфер – на Митчъл Бакър. Освен споменатото звездно трио, в ПСЖ пък бяха привлечени още Жоржиньо Вайнладум, Нуно Мендеш и Ашраф Хакими.

Това неразбирателство е една от причините, поради които Почетино иска да напусне клуба след края на сезона. Другата е, че аржентинецът иска да се завърне във Висшата лига и да поеме Манчестър Юнайтед. В последните дни медиите в Англия твърдят, че играчите на „червените дяволи“ искат именно бившият мениджър на Тотнъм да поеме отбора след края на сезона.

Напускането на Почетино до голяма степен зависи от това дали ПСЖ ще се разбере със Зинедин Зидан. В началото на месеца „Екип“ обяви, че Зизу вече е казал „да“ и е ясно, че той ще е новият треньор на парижани. Според други източници обаче Зидан все още не дал окончателен отговор, въпреки че е водил разговори с ръководството на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ники

    1 1 Отговор
    Никой не иска мишката Меси.