Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 17:26 2 263 2

Ерик тен Хаг е фаворит за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, но играчите настояват за друг

  • ерик тен хаг-
  • аякс-
  • манчестър юнайтед-
  • маурицио почетино-
  • псж

Футболистите искат човек с опит във Висшата лига

Ерик тен Хаг е фаворит за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, но играчите настояват за друг - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е напът да изпрати поредния си посредствен сезон, въпреки милионите, които клубът не спира да харчи за нови играчи и заплати. Един от новите ръководители Ричард Арнолд обмисля да привлече наставника на Аякс Ерик тен Хаг през лятото, ако съдим по слуховете на „острова“.

52-годишният специалист е напът да затвори един от най-впечатляващите сезони в Ередивизие в новата история на шампионата, тъй като преследва рекорди по отбелязани и допуснати попадения (64:5 след 21 кръга). Това го превръща в един от най-желаните треньори в момента.

Други слухове обаче твърдят, че настоящият състав на „червените дяволи“ се противи на тази идея и дори групата е излъчила своя фаворит в лицето на Маурицио Почетино.

Аржентинецът в момента е начело на ПСЖ, но почти със сигурност ще бъде освободен след края на сезона, ако не успее да донесе Шампионската лига в Париж.

Играчите на Юнайтед имат славата на капризна група футболисти, като някои от най-големите егоцентрици сред тях са Кристияно Роналдо, Пол Погба, Маркъс Рашфорд, Скот МакТомини и Давид де Хеа. Не е ясно дали негодуванието идва точно от тях, но проблем е повече от очевидно, че има, защото резултатите под ръководството на Ралф Рангник останаха почти същите, както и при Оле Гунар Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Буха ха

    4 0 Отговор
    Куци коне са и ще си останат, независимо кой им е треньор. Необходима е голяма чистка