Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 07:59 1 332 1

Българите с отлично представяне в първия манш на слалома в Пекин

  • олимпийски игри-
  • пекин 2022-
  • алберт попов-
  • камен златков

Алберт Попов и Камен Златков успяха да намерят място в Топ 20

 Българите с отлично представяне в първия манш на слалома в Пекин - 1
Снимка:

Българските представители в мъжките състезания по ски-алпийски дисциплини на Олимпийските игри в Пекин Алберт Попов и Камен Златков се представиха отлично в първия манш слалома, като успяха да намерят място в Топ 20.

Аби направи отлично спускане, като даде девето време, като изостана с 0.70 секунди от лидера. Златков завърши 20-и, с изоставане от 1.74 секунди от водача.

Начело преди втория манш е Йоханес Щролц, който премина трасето за 53.92 секунди. По този начин австриецът си осигури минимален аванс от 0.02 секунди преди Хенрик Кристоферсен от Норвегия.

Вторият манш на последния индивидуален старт от програмата на мъжките алпийски ски на Игрите в Пекин започва в 7:45 часа българско време


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    4 0 Отговор
    И 20-то място е “отлично представяне”! Браво! Скоро ще обявят,че самото туристическо участие на БГ е “отлично представяне”! Взехме много медали за самото участие!