Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 10:42 1 280 4

Ясен Петров е бил принуден да се откаже от един от помощниците си в националния

  • ясен петров-
  • национален отбор-
  • футбол-
  • георги шейтанов

Малко след Нова година той се е разделил с Георги Шейтанов, с когото работеха заедно повече от 10 години

Ясен Петров е бил принуден да се откаже от един от помощниците си в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров е бил принуден да се откаже от един от помощниците си.

Малко след Нова година той се е разделил с Георги Шейтанов, с когото работеха заедно повече от 10 години, твърди "Мач Телеграф".

Бившият страж на Славия и Левски не пътува до Турция, където селекционерът и асистентът му Александър Георгиев следяха отблизо подготовката на родните тимове. Все още не е ясно кой ще замени Шейтанов. Очаква се това да се случи преди сбора за предстоящите контроли с Катар и Хърватия в Дубай.

Изданието подчертава, че Шейтанов е разрешил здравословните проблеми, които му попречиха за кратко да изпълнява задълженията си, и вече е напълно здрав.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гундий шофь.ора

    1 0 Отговор
    Браво
  • 4 Вили Вуцов

    1 0 Отговор
    БФС продължават с наколенките и псевдо-националите .Махнаха Шейтанов , защото онзи лигоч от Требич 1948 се оплака , че има проблем с него , а той просто е некадърен но все пак Цеко - доносника плаща масрафа на пиандето и амфието.ЗАТОВА НЯМА ДА ИМАМЕ ФУТБОЛ И ДАНО БЕРБАТОВ ГИ ИЗРИТА ТЕЗИ ЗАЕДНО С ЯСЕН ПОНТОФА.