23 Февруари, 2022 23:45 2 391 1

4 дни след триумфа на „Етихат“ Тотнъм загуби от последния в класирането

  • бърнли-
  • тотнъм

„Шпорите“ дори вече са с отрицателна голова разлика

4 дни след триумфа на „Етихат“ Тотнъм загуби от последния в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Тотнъм все още не бяха изтрезнели от невероятния успех с 2:3 над Манчестър Сити през уикенда и отново бяха върнати в реалността със звучен шамар. Той дойде от последния в класирането Бърнли, който спечели едва третия си мач от началото на кампанията, побеждавайки с 1:0 „шпорите“.

Бен Мий бе автор на единственото попадение в средата на втората част, оползотворявайки едно от множеството положения пред вратата на Уго Лорис.

„Лондончани“ привидно владееха положението на терена, но по-добрите ситуации за гол се появиха пред тяхната врата.

Поражението за тима на Антонио Конте означава, че мечтата за топ 4 започва да избледнява, а и вече головата разлика на клуба е отрицателна (31:32).

Бърнли пък гледа много по-смело към оцеляването, защото тимът е в серия от две поредни победи и фактът, че е с мач по-малко от Нюкасъл дава надежда на отбора, че може да се пребори за мястото си във Висшата лига в края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.