Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 14:02 1 208 3

От Левски излязоха с официално становище заради билетите за мача с ЦСКА 1948

  • левски-
  • цска 1948-
  • футбол

Решението на БФС двубоят с „ЦСКА 1948“ да се играе в Бистрица и определените цени на билетите са в ущърб на футбола, любимия отбор и многобройните ни привърженици

От Левски излязоха с официално становище заради билетите за мача с ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

От Левски излязоха с официално становище заради билетите, които феновете на "сините" ще трябва да заплатят, ако искат да присъстват и да гледат мача с ЦСКА 1948.

Прилагаме съобщението от "синия" клуб без редакторска намеса:

Левскари,

Решението на БФС двубоят с „ЦСКА 1948“ да се играе в Бистрица и определените цени на билетите са в ущърб на футбола, любимия отбор и многобройните ни привърженици. В момент, в който нашият отбор се възражда, когато клуб и привърженици отново са един до друг, 15 хиляди на стадиона явно плашат някого.

Призоваваме Ви да не се подавате на тази провокация и да покажем европейско поведение и на този стадион. Нека не позволим да ни бъдат наложени санкции за следващия домакински мач с „ЦСКА-София“. Нека отново демонстрираме силата на левскарския дух и да поставим рекорд по закупени виртуални билети.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.