Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 11:57 1 246 0

Неймар: Бях на крачка от преминаване в Реал Мадрид

  • неймар-
  • бразилия-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • псж

Мисля, че гледах един мач и всички голове бяха отбелязани от бразилците - два от Роналдо, един от Робиньо и един свободен удар на Жулио Баптиста и още един от Роберто Карлос

Неймар: Бях на крачка от преминаване в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар потвърди, че е бил пред преминаване в Реал (Мадрид), когато е бил тийнейджър, но решил да се прибере у дома в Бразилия.

Неймар започна кариерата си в Сантос, преди да премине в Барселона, където спечели трофея от Ла Лига и Шампионска лига заедно с Лионел Меси и Луис Суарес, преди ПСЖ да плати рекордните 222 милиона евро за него през 2017 година.

"Когато бях на 10, Реал Мадрид ме покани на проби. Бях възхитен, много щастлив, бях с тях на тренировка. Това беше ерата на Галактикос. Мисля, че гледах един мач и всички голове бяха отбелязани от бразилците - два от Роналдо, един от Робиньо и един свободен удар на Жулио Баптиста и още един от Роберто Карлос. Снимах се с тях след мача. Останах там една седмица, но след това исках да се прибера вкъщи в Бразилия."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА