Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 20:26 673 0

Капитанът на Байерн се завръща навреме за решителната част от сезона

  • мануел нойер-
  • байерн мюнхен

Той претърпя операция на менискуса преди няколко седмици

Капитанът на Байерн се завръща навреме за решителната част от сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер е подновил пълноценни тренировки с останалата част от отбора. Това потвърди старши-треньорът на „баварците“ Юлиан Нагелсман пред германското издание Abendzeitung.

Нойер може и да навърши 36 години след един месец, но това не променя факта, че той е един от най-добрите вратари в света и несъмнено един от най-важните играчи в Байерн.

Вратарят на германския шампион пропусна последните 3 седмици от терените, след като се наложи да претърпи операция на менискуса, но по всичко личи той ще бъде на разположение за най-важната част от сезона.

Нагелсман се надява, че стражът ще е на линия за дербито с Байер Леверкузен през идния уикенд, защото в негово отсъствие бяха допуснати прекалено много попадения и дори бе инкасирана шокираща загуба от Бохум с 4:2 преди две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА