Last news in Fakti

2 Март, 2022 00:00 1 191 1

Милан и Интер не подместиха нулите в полуфинала

  • милан-
  • интер-
  • купа на италия

Всичко ще се реши в реванша, когато Интер ще има повече фенове по трибуните

Милан и Интер не подместиха нулите в полуфинала - 1
Снимка: БГНЕС

Милан и Интер не се престрашиха, за да се впуснат в атаки за полуфиналния мач от Купата на Италия, като така завършиха в неособено интригуващо 0:0.

През първата част „росонерите“ имаха една прилична възможност за гол, а след паузата „нерадзурите“ на свой ред имаха едно подобно, но и в двата случая Ханданович и Менян не бяха прекалено застрашени.

Единствената новина, която си струва отбелязване от дербито, е контузията на Алесио Романьоли, който изпита болки в слабините при една висока топка. Той бе заменен още в средата на първата част и има вероятност да пропусне следващите няколко седмици.

Реваншът ще бъде на 20 април, което е след близо два месеца, така че до тогава може да се променят много неща и за двата милански гранда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йдк

    0 1 Отговор
    Украйнците да се настанят в Камчия!