Last news in Fakti

4 Март, 2022 23:53 1 585 0

Интер оглави Серия А след повече от убедителна победа

  • интер-
  • салернитана-
  • 5:0-
  • серия а

"Нерадзурите" прекъснаха серия от 4 мача без победа в първенството

Интер оглави Серия А след повече от убедителна победа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Интер разгроми Салернитана с 5:0 в първи двубой от 28-ия кръг на Серия "А" и се върна на върха в класирането. Шампионите срещнаха възможно най-подходящия съперник, срещу който да излеят гнева си от лошите резултати в последните седмици. Лаутаро Мартинес заби хеттрик (23', 40', 60'), а другите две попадения за "нерадзурите" вкара Един Джеко (64', 68').

Интер прекъсна серията от 4 мача без победа в първенството. Освен това отборът нямаше отбелязан гол в последните си 4 срещи във всички турнири, но срещу най-слабата защита в италианския елит футболистите на Симоне Индзаги бяха безпощадни. По този начин Интер събра 58 точки - с една повече от Милан и Наполи, които ще се изправят помежду си в неделя.

От своя страна Салернитана има само 15 точки в актива си, но напоследък се представяше значително по-добре и започна да трупа равенства. Всеки от предишните 4 мача на тима завърши без победител. Днес обаче нагледно се видя защо шансовете на отбора да се спаси от изпадане са илюзорни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА