Last news in Fakti

4 Март, 2022 15:00 944 0

Бъдещето на английски национал в Ман Юнйатед ще бъде поставено на сериозен анализ

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • ралф рангник

Въпреки всичко Магуайър бе подкрепен от временния наставник Ралф Рангник

Бъдещето на английски национал в Ман Юнйатед ще бъде поставено на сериозен анализ - 1
Снимка:

Бъдещето на Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед ще бъде поставено на сериозен анализ и ще бъдат повдигнати въпросителни около неговото представяне през следващото лято, съобщава пресата на Острова. Капитанът на “червените дяволи” показва доста колеблива форма от началото на сезона и е подложен на редица остри критики. Въпреки всичко Магуайър бе подкрепен от временния наставник Ралф Рангник, който заяви, че той ще остане капитан, макар и германецът да призна за “някои по-слаби моменти” от негова страна.

През последният уикенд в мача с Уотфорд в сърцето на отбраната бе заложено на Рафаел Варан и Виктор Линдельоф, а бившият играч на Лестър остана на скамейката. В неделя Манчестър Юнайтед ще се израви срещу шампиона Манчестър Сити в градското дерби и от пресата на Острова очакват с любопитство как ще изглежда четворката в отбрана, която търпи доста промени в последните седмици.

Медиите в Англия информират, че на “Олд Трафорд” също така плануват да се разделят с двама централни бранители - Фил Джоунс и Ерик Баий, но и привличането на играч от световна класа в тази зона. Най-често е споменавано името на Антонио Рюдигер, който за момента отказва да преподпише своя договор с Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА