Last news in Fakti

4 Март, 2022 13:33 1 807 1

Почина почетният президент на ПФК Монтана

  • пфк монтана-
  • замфир замфиров-
  • монтана-
  • футбол-
  • починал

Поклонението ще се извърши на 5 март, събота, от 11:00 часа на гробището в родното му село Охрид

Почина почетният президент на ПФК Монтана - 1
Снимка: БГНЕС

След кратко боледуване на 3 март на 72 г. този свят напусна почетният президент на ПФК Монтана Замфир Замфиров. Той бе в управата на клуба в продължение на 23 години като по негово време отборът спечели първата си промоция за „А“ група (сезон 1993-1994), а през сезон 2008-2009 монтанци станаха шампиони на Западната „Б“ група и отново бяха част от елита.

Поклонението ще се извърши на 5 март, събота, от 11:00 часа на гробището в родното му село Охрид. Ръководството на ПФК Монтана изказва искрени съболезнования на семейството му и неговите близки. Поклон пред паметта му!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    0 0 Отговор
    Пенсията на човечеца ще иде за изхранването на някой натурализиран фашист от Украйна. Мир на душите на всички убити от глад и жажда пенсионери из Ковид отделенията.