Last news in Fakti

5 Март, 2022 22:45 946 0

БК Левски се справи със Спартак Плевен за радост на Тити Папазов

  • бк левски-
  • бк спартак плевен-
  • нбл-
  • 80:74

Във временното класиране в НАБЛ Левски се настани на третото място с баланс от 11-6

БК Левски се справи със Спартак Плевен за радост на Тити Папазов - 1
Снимка: НБЛ

Баскетболният отбор на Левски записа изключително важна победа в опита си да завърши на трета позиция преди края на второто завъртане в Националната баскетболна лига. Възпитаниците на Тити Папазов прекъснаха серията от четири поредни успеха на Спартак Плевен, след като се наложиха с 80:74 (19:17, 23:16, 10:18, 28:23) в двубой от 16-ия кръг на родния шампионат.

Така във временното класиране Левски се настани на третото място с баланс от 11-6, какъвто е и този на четвъртия Черноморец. Именно тези два тима се изправят един срещу друг в понеделник, за да определят кой от тях ще завърши на третото място преди старта на решителния трети етап и турнира за Купата на България.

Спартак Плевен пък остава на пета позиция в подреждането с актив от 10-8


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА