Last news in Fakti

27 Март, 2022 15:55 2 101 3

Везенков-старши "захапа" Тити Папазов

  • бк левски-
  • бк балкан (ботевград)-
  • тити папазов-
  • сашо везенков

“Тити Папазов е светец или е някакъв на Христос първи братовчед?”, запита генералният мениджър на Балкан (Ботевград)

Везенков-старши "захапа" Тити Папазов  - 1
Снимка: БГНЕС

Балкан отпадна от турнира за Купата на България, след като отстъпи на Левски в драматичен полуфинал сблъсък в собствената си зала в Ботевград. Генералният мениджър на тима Сашо Везенков говори след поражението за неприятните сцени в “Арена Ботевград”

“Не мисля, че в залата някой е бил заплашен от гостуващия отбор, от треньорите или от другия отбор. Не виждам някакъв проблем. Стана един инцидент с фен на Левски, който е от Ботевград. Това е недоумението за мен. Може би ние ще влезем в историята на Гинес - нашият фен от Ботевград да тръгне да се бие с феновете от Ботевград. Нали разбирате, че това е доста нелепо. Това как да го коментираме, като този човек, който живее в Ботевград е сложил фланелката на Левски и тръгва да се бие със съгражданите си.

Баскетболът е игра, в която не би трябвало да има това, което се случи днес. За мен трябва да се промени изцяло охранителната фирма, която е създадена от ветерани, за да може да се покаже някаква промяна. Но не виждам, че трябва да доведем полиция в залата и това, което беше в предишните години с жандармерия. Това е баскетбол. Бях изненадан изключително на полувремето, че дечица си ходеха около игрището, играеха си и всичко беше нормално. Има лицензирана охранителна фирма. Полицията е доста по-скъпа и ние сме се обърнали към лицензирана охранителна фирма, която охранява нашите мачове.

В понеделник на финала между Самоков и Левски дали ще има полиция - това не съм го мислил. Не знам дали ще има полиция. Ще поговорим с охранителната фирма, но няма да има такъв огромен интерес като днес (б.р. вчера). Тити Папазов, ако иска да си доведе и стюарди да си ги охраняват. Вие забравихте ли мачовете от Адриатическата лига с Партизан или искате да ми кажете, че Тити Папазов е светец или е някакъв първи братовчед на Христос? Ще се постараем мачът в понеделник да мине…не постараем, а ще мине изключително нормално както за баскетболен мач“, каза Везенков.

“Вие видяхте, че с 20 човека можем да се изправим пред 3000 души, които подкрепяха истински отбора си. Публиката на Балкан е фантастична. Тя върна отбора. Сега, ако се научат и да губят това ще бъде много добре. Но за това трябва време. Някой ден ще се случи. Няма нищо вечно. Някой ден и те ще вземат купата, защото заслужават хората”, заяви по-рано Тити Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    3 1 Отговор
    Къде го захапа,за носа ли?
  • 2 Анти говедъ

    5 1 Отговор
    Тити е много вреден елемент за бг баскетбол.

    Коментиран от #3

  • 3 Aлфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Анти говедъ":

    Тити закри истинското Левски и си направи негово, което не никакъв правоприемник на автентичното.
    Жалко, че не се задържа и в Динамо!