Last news in Fakti

9 Март, 2022 14:29 2 566 2

Бивш футболен съдия скочи на Железов: Надзирател в затвор е, дали и там не е попаднал с връзки…

  • петър янински-
  • валентин железов-
  • левски-
  • цска-
  • съдия

И за децата вече е ясно, че Железов не трябваше да свири Левски - ЦСКА

Бивш футболен съдия скочи на Железов: Надзирател в затвор е, дали и там не е попаднал с връзки… - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболен съдия Петър Янински направи остър коментар по адрес на Валентин Железов, който реферираше на дербито между Левски и ЦСКА - София през уикенда. Според Янински бургазлията е ръководил двубоя много притеснен и не се е справил със задълженията си.

"Моето лично мнение е, че мачът трябваше да бъде прекратен и да се довърши в друг ден, при много по-добри условия. Вместо това двата тима играха около 80 минути нещо средно между ръгби и хокей на лед. Всичко това против желанието на двамата треньори. Наблюдавайки внимателно рефера през целия двубой, забелязах, че той нямаше кръв в лицето, беше пребледнял. Бе изключително притеснен. Рано-рано изпусна двубоя. 80% от отсъжданията му бяха грешни.

Споделям всеобщото мнение, че арбитърът не беше в нужното психологическо състояние да води подобно дерби. От друга страна обаче, доколкото знам, той работи като надзирател в Бургаския затвор. За подобна професия е нужна именно много здрава психика, откъдето изниква и въпросът дали и там не е попаднал с връзки... И за децата вече е ясно, че Железов не трябваше да свири Левски - ЦСКА", заяви Петър Янински пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    4 4 Отговор
    Ами предната седмица при същите условия играха Локо София и Черно море ама тогава мисирките мълчаха сега реват
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.