Last news in Fakti

10 Март, 2022 11:37 1 670 2

Левски готви трансферна бомба,“сините” искат “палач" на ЦСКА

  • цска-
  • зоря луганск-
  • шахаб захеди-
  • левски-
  • станимир стоилов

Шахаб Захеди е голямата цел на старши треньора Станимир Стоилов

Левски готви трансферна бомба,“сините” искат “палач" на ЦСКА - 1
Снимка:

Левски готви трансферна бомба. “Сините” искат да вземат един от “палачите” на ЦСКА от украинския Зоря Луганск, твърди “Мач Телеграф”. Става дума за иранския нападател Шахаб Захеди, който вкара един от трите гола във вратата на “червените” по време на двата мача от груповата фаза на Лигата на конференциите. Първият двубой в София завърши с победа с 1:0 на Зоря, а попадението вкара друг иранец - Алахяр Саядманеш. “Червените” загубиха и на украинска земя с 0:2, а именно Захеди реализира един от головете.

Левски опитва да вземе нападателя на Зоря още сега, възползвайки се от разрешението на ФИФА и УЕФА футболисти от първенствата на Украйна и Русия да сменят свободно клубната си принадлежност и да преминат в друг отбор, в който да получат специален статут, позволяващ им да играят в официални мачове до края на настоящия сезон.

Шахаб Захеди е голямата цел на старши треньора Станимир Стоилов, който обаче е огледал и качествата на халфа Ловро Цвек. Хърватинът също игра за Зоря в двата мача с ЦСКА - София. В последните дни спортно-техническото ръководство на Левски е гледало двата двубоя, за да добие още по-добра представа от качествата на иранеца и хърватина. Мъри е харесал най-много играта на Саядманеш, но той вече не е част от Зоря.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мър мър

    1 0 Отговор
    Вар пара каратия.....Йок !Ами мъркай си...
  • 2 таке даскалот

    1 1 Отговор
    Абе , ачкьопеци , вие пари нямате за заплати , а сте тръгнали да купувате !!! Тия да не пасат трева , че да дойдат да играят за вас без пари ???!!! Изпуснахте питомното , а сега гоните дивото !!! Тези момчета , които изгонихте , бяха левскарчета и играеха на "кръв" !!! То не бяха лъжи , то не бяха кражби , то вече не се търпи !!! А Насо , да не би да работи без пари , а ???!!! Шопкинята , че му издере очите ако се върне без мноооого пари , зер ония двете
    убавици цел живот чакат мама и тате да ги хранят , а че и малките им щерки !!! " Цървули нямат , гайда искат " !!!
    НАП , къде сте !!!???