Last news in Fakti

10 Март, 2022 13:04 1 406 4

Силният човек в Царско село: Слаби сме, много сме слаби! Изпадаме!

  • стойне манолов-
  • царско село-
  • футбол-
  • цска

Ако бяхме добри, щяхме да имаме точки, а ние нямаме

Силният човек в Царско село: Слаби сме, много сме слаби! Изпадаме! - 1
Снимка: БГНЕС

Силният човек в Царско село Стойне Манолов развя бялото знаме. Босът на елитния тим не е оптимист за оставането на тима в елита.

"Слаби сме, много сме слаби. Заради това сме последни в класирането и не знам дали ще останем в Първа лига. По всичко личи, че ще се изпаднем", лаконичен бе бизнесменът пред „Мач Телеграф“.

След ужасното начало на пролетния полусезон – 3 загуби от 3 мача, „царете“ се закотвиха на дъното с едва 11 точки, 8 по-малко от предпоследния Ботев Bp.

„Ако бяхме добри, щяхме да имаме точки. А ние нямаме“, добави Манолов.

Треньор на Царско село в началото на пролетта беше Андреа Сасарини, който сега наскоро бе заменен от Стефано Макопи, който ще дебютира срещу ЦСКА в събота.

„Нямаме никакъв шанс на „Армията“. Как да имаме като сме много слаби… Дали ЦСКА може да стане шампион? Ще стане, ако завърши с една точка пред Лудогорец. Как играе ЦСКА? Както в последните години“, обяви Манолов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JwP

    4 4 Отговор
    Миизпадайте це! То и без това селското ги отборче не върви! Само Левски!
  • 2 Мии

    2 0 Отговор
    Епаа чал
  • 3 руснак

    3 0 Отговор
    да ти имам проблемите
  • 4 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Бе гледайте тотото. Там сте силни