Last news in Fakti

10 Март, 2022 20:45 3 246 4

Тервел Пулев с първи думи преди битката си със Сергей Ковальов

  • тервел пулев-
  • сергей ковальов-
  • бокс

Българинът вече стартира подготовката си за мача

Тервел Пулев с първи думи преди битката си със Сергей Ковальов - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев сподели първите си впечатления от Сергей Ковальов с оглед факта, че двамата ще премерят сили на 14 май в Калифорния. Двамата официално все още не са подписали договор за мача си, но по думите на българина изглежда, че това е просто формалност оттук насетне.

В профи бокса има само един кантар преди мача, може би и той не е бил точно в долната категория, вероятно е свалял, така че не знам точно какво му е теглото, не мога да кажа“, каза Тервел пред „Мач Телеграф“ по отношение на факта, че руснакът за пръв път ще се боксира в полутежка категория.

Двамата обаче си приличат по това, че не са се качвали на боксовия ринг от повече от година, но Пулев е категоричен, че на бойци от техния ранг това не би могло да им се отрази чак толкова негативно. Освен това ситуацията е еднаква за всички около пандемията.

38-годишният Ковальов за последно се боскира с „Канел“ Алварез в края на 2019 г. и макар да стоеше добре на ринга бе нокаутиран в 11 рунд от феноменалния мексиканец.

Това се очертава да е най-силният съперник на Тервел Пулев в цялата му професионална кариера до тук, тъй като до момента той бе отбягван от водещите имена в дивизията си, въпреки 16-те му поредни победи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    1 2 Отговор
    машка кифла

    Коментиран от #4

  • 2 Мма

    3 1 Отговор
    Бой руснака по главата бии
  • 3 Професора

    0 0 Отговор
    Канел хахахахайайайа много сте зле
  • 4 Bakicha

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Мечо е мека китка