Last news in Fakti

12 Март, 2022 09:55 1 642 0

Ето кой ще е съперник на Григор Димитров в Индиън Уелс

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • джордън томпсън

Най-добрият ни тенисист зае мястото на водач в долната половина на схемата на отказалия се заради COVID-протоколите за влизане в САЩ Новак Джоквич и затова започва директно от втория кръг

Ето кой ще е съперник на Григор Димитров в Индиън Уелс - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще стартира срещу Джордън Томпсън на турнира в Индиън Уелс (САЩ) с награден фонд 8,58 милиона долара. Австралиецът отстрани белгиеца Давид Гофен с 4:6, 7:5, 7:6(3) след 2:45 часа игра.

Най-добрият ни тенисист зае мястото на водач в долната половина на схемата на отказалия се заради COVID-протоколите за влизане в САЩ Новак Джоквич и затова започва директно от втория кръг.

27-годишният Томпсън е 78-и в световната ранглиста. Той има един загубен финал на турнир на АТP в Хертогенбош на трева през 2019 година и е достигал до 43-то място в света. Двамата са се срещали веднъж в професионалния тур досега на турнира "Мастърс" в Маями през 2019 година, когато Томпсън печели със 7:5, 7:5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА